• 2 af 3
  • 3 af 3
    Christian Lykke var både topscorer og den mest fremtrædende spiller hos Elitesport Vendsyssel.
Af: Kanal Frederikshavn

Elitesport Vendsyssel kom i strid modvind på Lolland og tabte søndag med 22-29 (13-15) til topholdet i herrernes 1. division, Team Sydhavsøerne, i Maribo Hallerne.

Modvinden kom fra flere retninger. Dels fra et hjemmehold, der blev totalt og dygtigt styret af den unge U-landsholdsspiller Nicolai Jørgensen, dels fra et dommerpar, der tildelte gæsterne otte udvisninger, således at ESV spillede mere end 25 procent af kampen i undertal.

Hjemmeholdet nøjedes med to udvisninger.

Men retfærdigvis skal det siges, at vendelboerne selv bidrog til modvinden med for mange fejl og afbrænderne.

Det gik især for sig i en periode midt i anden halvleg, hvor hjemmeholdet gik fra 16-15 til 23-16 og dermed selvsagt afgjorde kampen.

Den så ellers rimeligt jævnbyrdig ud i første halvleg, og umiddelbart efter pausen var ESV to gange nede med blot et enkelt mål.

Stærkt medvirkende hertil var playmaker Christian Lykke, der med sin hurtighed og gennembrudsfarlighed bidrog med syv mål og selvsagt blev topscorer for Elitesport Vendsyssel.