Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Motionsdagen i Gærum skilte sig ud fra mængden

Som de fleste andre steder blev der i dag afviklet motionsdag for eleverne på Gærum Skoleafdeling. Det er der ikke noget usædvanligt ved dagen ført efterårsferien.

 

Det, der fik denne dag til at skille sig ud fra mængden, var først og fremmest, at hele skolen og byen var sammen om at dyrke motion. Alle børn fra 0.-6. klasse samt personale lagde ud med opvarmning i skolens hal til de danseglade toner "Better when I’m dancing".

Dernæst var der bogstavløb på skolens område med samarbejde og bevægelse i fokus.

Ved 10.30-tiden gik hele skolen i samlet flok til Gærums legeplads, Tumlepladsen, hvorfra selve motionsløbet skulle begynde. Ruten var den "blå rute" - én af byens mange naturstier, som holdes af frivillige seniorer. Endnu et særtegn ved denne motionsdag; en ubeskriveligt smuk tur på 4-5 km i kuperet terræn i den fantastiske natur omkring Gærum. Lærere og elever fulgtes rundt på ruten, og alle gennemførte én runde og flere to runder. En enkelt løbeglad elev nåede tre runder på knap 1,5 time - ledsaget af skoleleder René Nielsen på anden runde.

Som ofte ved skolens arrangementer gav Støtteforeningen en hjælpende hånd. Det er der heller ikke noget usædvanligt ved. Det helt særlige var, at det ikke var bestyrelsesmedlemmer, der stod post på ruten, men derimod fem andre frivillige. Efter et opslag på byens Facebook-siden meldte de fem borgere sig hurtigt til at hjælpe. Heraf var vel og mærke kun én af dem forælder til et barn på skolen – de resterende fire var én tidligere forælder og tre pensionister.

Efter motionsdagen var Støtteforeningen vært ved kaffe og pølsehorn som tak for hjælpen til de frivillige. Én af eleverne efterspurgte is, da de var færdige med at løbe. Det blev taget ad notam til næste års motionsdag.

- En skøn dag med sol, motion, smuk natur og ikke mindst samarbejde og sammenhold – noget af det, Gærum Skole og by er kendt for og stolte af, lyder meldingen fra Gærum.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close