Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
27.07.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Motorstyrelsen: 12 sager skal undersøges nærmere

Flere leasingkontrakter skal undersøges nærmere, efter Motorstyrelsen i uge 29 har været på kontroller med politiet i Nordjylland og Nordsjælland. Det kan føre til opkrævning af større beløb i registreringsafgift.

 

Over 150 køretøjer er blevet kontrolleret i forbindelse med Motorstyrelsens kontroller i to landsdele i uge 29. Hver sjette af de kontrollerede køretøjer skal nu undersøges nærmere for at finde ud af, om der er betalt for lidt i registreringsafgift.

Motorstyrelsens kontroller blev gennemført onsdag, torsdag og fredag i Nordjylland i samarbejde med Nordjyllands Politi og fredag og lørdag i Nordsjælland i samarbejde med Nordsjællands Politi.

I Nordjylland foregik kontrollen blandt andet i området fra Aalborg over Frederikshavn til Skagen, i Fjerritslev, Hjørring og Løkken. Her blev knap 60 køretøjer kontrolleret, og 12 sager skal nu undersøges nærmere. Det drejer sig blandt andet om flere leasingforhold, beskatning af fri bil, privat brug af mandskabsvogne og udenlandske køretøjer, der muligvis skal indregistreres i Danmark, fordi ejeren har bopæl her.

Hvis Motorstyrelsens nærmere undersøgelser viser, at der ikke er betalt den korrekte registreringsafgift, vil ejeren af køretøjet blive opkrævet den manglende afgift. Motorstyrelsen vil desuden sende sagen til strafvurdering ved Skattestyrelsen, som står for at opkræve eventuelle bøder.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close