Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
01.07.2020 | Af: Michael Frederiksen

Murermester i Sindal bliver en del af EN Byg

Robert Henriksen og Nikolaj Nedermark glæder sig til at samarbejde med Tomas Sjøberg (på taget).
EN Byg ApS i Frederikshavn udvider med egen murerafdeling. Fra i dag flytter Murermester Tomas Sjøberg ApS fra Sindal til Frederikshavn og bliver en del af EN Byg ApS, som ejes af Nikolaj Nedermark og Robert Henriksen.

 

Det er fire år siden, at de overtog EN Byg på Toftegårdsvej efter Erik Nielsen. Dengang var der seks tømrere. Det tal er siden fordoblet. Murermester Tomas Sjøberg har fire medarbejdere, inklusiv Tomas Sjøberg, og dermed er der dags dato 18 medarbejdere i EN Byg.

- Vi mærkede kun corona-krisen i to-tre uger. Det ser ud til at blive et godt år, men nu skal vi lige se, hvordan efteråret udvikler sig, siger Nikolaj Nedermark til Kanal Frederikshavn.

Kontakten mellem EN Byg og Murermester Tomas Sjøberg blev skabt via de to virksomheders revisor, Michael Bæk Pedersen, BDO i Sæby.

- Vi har ofte behov for en murer, når vi byder på forskellige projekter, og vi har derfor vurderet, at det er godt med en murer i eget hus, forklarer Robert Henriksen.

38-årige Tomas Sjøberg ser frem til at koncentrere sig om at svinge murerskeen og kontakten til kunderne.

- Jeg glæder mig til at slippe for papirnusseriet. e-Boks kvæler mig, konstaterer Tomas Sjøberg.

Nikolaj Nedermark og Robert Henriksen kigger på hinanden og kan sagtens genkende netop den følelse. Fakturering, indberetning af moms, refusion af lærlinge, kvalitetssikring og så videre. De administrative opgaver står i kø, og EN Byg er lykkelig for, at de har en bogholder ansat.

Tomas Sjøberg, som stammer fra Strandby, får ansvaret for EN Bygs murerafdeling, og navnet Murermester Tomas Sjøberg består. Virksomheden er syv år gammel og har ifølge EN Byg et godt omdømme.

- Vi har kun hørt rosende ord om Tomas og hans medarbejdere, og vi kan allerede mærke, at der er en god kemi imellem os, siger Nikolaj Nedermark.

Tomas Sjøberg smiler. Han er glad for, at Nikolaj Nedermark og Robert Henriksen ikke er murere.

- Det betyder jo, at kan fortsætte med at gøre tingene på min måde, griner han.

Med fire murere i medarbejderstaben styrker EN Byg sin position, idet murere generelt er en mangelvare. Ifølge Tomas Sjøberg var der 90 elever i Vendsyssel, da hun tog sin uddannelse. Nu er tallet reduceret til 15-20 elever.

Fra i dag - onsdag 1. juli - har både EN Byg Aps og Murermester Tomas Sjøberg ApS adresse på Toftegårdsvej 18 i Frederikshavn.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close