Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.09.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Musikskoledage i Sæby, Frederikshavn og Skagen

Det er ikke alle børn, der kender en klarinet, en cello eller en tværfløjte.
I disse uger kommer mange af Frederikshavn Kommunes folkeskoleelever i 2. og 3. klasse på besøg på Musikskolens tre afdelinger, når der afvikles Musikskoledage.


 

Eleverne kommer indenfor på Musikskolens afdelinger i Manegen i Sæby, Det Musiske Hus i Frederikshavn og på Kappelborg i Skagen, og de møder nogle af Musikskolens undervisere og måske også nogle af de elever, der går på Musikskolen.

Musikskoledagene er en god mulighed for eleverne at lære noget nyt om instrumenterne og få en snak med lærerne både om musikken og om Musikskolen. Det er ikke alle børn, der kender en klarinet, en cello eller en tværfløjte. Men til Musikskoledag får eleverne lov at se instrumenterne og høre, hvordan de lyder - både når de spiller selv, og når de spiller sammen med andre instrumenter. Mødet med de mange elever er noget helt særligt og der opstår ofte sjove situationer, hvor Musikskolens undervisere finder på ting, som eleverne kan hjælpe med, eller hvor de selv klapper og synger med.

Musikskolen håber, at der er mange elever på skolerne, der får lyst til at prøve kræfter med et instrument. Musikskolens sæson begyndte i august, men der er stadig plads til flere elever.

Så hvis du eller dit barn har fået lyst til at lære at spille et nyt instrument, så er det bare om at gå ind på Musikskolens hjemmeside. Her kan man både se hvilke instrumenter, man kan få undervisning på i Skagen, Sæby og Frederikshavn og man kan læse om Musikskolen og om de andre undervisningstilbud, der findes.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close