Gå til hoved-indhold
19. november 2021 - kl. 15.11

Musikstøj skal tages seriøst - fylder meget

  • 2 af 3
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 3 af 3
    Martin Tøttrup Kelkelund (S): - Vi går meget op i, at vi er én kommune, men når alt kommer til alt, er skagboer nok bedst til at tale skagboernes sag.
Af: Michael Frederiksen

Martin Tøttrup Kelkelund - nyvalgt byrådsmedlem for Socialdemokratiet i Frederikshavn Kommune - kræver sagen om musikstøj i Skagen sat på den politiske dagsorden endnu engang.

- Den sag fylder hos rigtig, rigtig mange. Vi skal prøve at undgå, at det bliver en skyttegravskrig, som det har været indtil videre, hvor det lynhurtigt bliver for og imod turisme. Den skyttegravskrig deltager jeg ikke i, men der er en bekymring, og den skal vi som politikere tage seriøst. Vi skal have kigget på de problemer, der er, for det er der, mener Martin Tøttrup Kelkelund.

Der står overlæge og speciallæge i neurologi med egen klinik i Skagen på det nyvalgte byrådsmedlems visitkort. Det er tydeligt at høre, at Martin Tøttrup Kelkelund ikke er født i Vendsyssel. Han stammer fra Gentofte. Han blev valgt ind i byrådet med 134 personlige stemmer.

Hvad er det for en kandidat, som vælgerne har stemt ind?

- De har stemt på en kandidat, som ikke er stum, ikke er en vejrhane, og hvor det er klar tale. Det jeg gik til valg på er også det, som jeg vil forsøge at fuldføre i samarbejde med ikke bare min egen gruppe, men også den resterende del af byrådet.

Han peger på bosætning og uddannelse, som to altafgørende områder, som kræver fuld fokus.

Martin Tøttrup Kelkelund glæder sig over, at Skagen-området fik hele seks socialdemokrater valgt ind i byrådet i Frederikshavn Kommune.

- Vi går meget op i, at vi er én kommune, men når alt kommer til alt, er skagboer nok bedst til at tale skagboernes sag, og der står vi meget, meget stærkt i den socialdemokratiske gruppe. Det er positivt, siger Martin Tøttrup Kelkelund.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...