Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.07.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Næsten dobbelt så mange turister sejler til Læsø

De første ni dage, hvor det har været gratis at rejse med færge til danske øer, har Læsøfærgen haft mere end 8.000 flere passagerer end i samme periode sidste år. Det er især gratis-billetter til de gående passagerer, der er populære.

 

Der er så godt som udsolgt på morgenturen fra Frederikshavn til Læsø i juli. Det er regeringens sommerpakke, som får turisterne til at flokkes om afgangene, for hen over sommeren er det nemlig gratis at besøge de danske øer, hvis man er landgangspassager.

I løbet af de første ni dage i juli har Læsøfærgen transporteret 8.172 passagerer mere end sidste år - og det er særligt antallet af landgangspassagerer, der er højt. Også antallet af vogndækspassagerer er steget, skriver TV2 Nord.

I alt er antallet af passagerer de første ni dage steget med 178 procent sammenlignet med sidste år.

Køen til at komme ombord på Læsøfærgen var mandag morgen lang. Der var både familier og unge mennesker, der skulle på tur til Læsø. Langt de fleste havde bestilt billetter til færgen på forhånd, og det skulle vise sig at være en god idé, for med den store interesse for at komme til Læsø, er det ikke sikkert, at der er plads til en spontan tur.

Langt de fleste morgenafgange til 31. juli er på nuværende tidspunkt næsten udsolgt.

- Vi er på ferieophold i Frederikshavn, og så lød det som en god lille hurtig tur at tage derover, nu hvor det er gratis, fortæller musikredaktør Steffen Jensen fra Slagelse til TV2 Nord.

Men han og familien havde ikke billetter, og derfor måtte de stille sig i "chancekøen".

- Vi håber, at der er nogle, der ikke dukker op.

Lykken tilsmilte familien her til morgen, og de kom til Læsø.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close