Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
02.03.2021 | Af: Michael Frederiksen

Nedlukket frisørsalon flytter i større lokaler

Midt i en lang nedlukning har PARK by Sortkær i Frederikshavn valgt at flytte i nye og større lokaler. Frisørsalonen udvider fra godt 100 til 200 kvadratmeter.

 

PARK by Sortkær, som med otte medarbejdere er Frederikshavns største frisørsalon, bevarer sin placering i Møllecentret, tæt på blandt andet McDonald's, KiDS Coolshop, Frederikshavn Radio/TV og Hvidevarer samt Flügger Farver. Frisørsalonen rykker blot rundt om hjørnet, hvor der er plads, efter at Blå Kors Genbrug er flyttet ned i Læsøgade i midtbyen.

- Jeg blev - som alle andre - bekymret over, at coronaen lukkede os ned. Jeg tog derfor en beslutning allerede i foråret om at være positiv over det, jeg ikke selv har nogen indflydelse på. Jeg vil komme igennem den her nedlukning med et positivt sind og tænke på alle de gode ting, når alle bekymringerne om fremtiden banker på, forklarer indehaver Heidi Sortkær.

Der er dog også ting, som hun selv bestemmer. Øverst på ønskelisten stod mere plads i frisørsalonen på den anden side af COVID-19.

- Jeg kontaktede min udlejer for at få lidt ekstra plads, så jeg er sikker på, at vi alle kan komme på arbejde, når først vi åbner op igen. Det tog om sig, og han tilbød, at jeg kunne flytte rundt om hjørnet. Det sagde jeg først nej til, men tankerne om, hvor godt det ville være med noget mere plads, fortsatte, så efter at have vendt det med mine kollegaer, sagde jeg ja, og det er jeg super glad for. Vi får en fantastisk salon og arbejdsplads. Der bliver to meter mellem kunderne, og det kommer også til at give mere ro i hverdagen, når både snakken og føntørrerne kører, smiler Heidi Sortkær.

Hun forventer, at ombygningen er færdig midt i marts, så hun er klar til at åbne 5. april, som indtil videre er den dato, hvor landets frisører håber, at de kan genåbne.

- Det bliver en bedre oplevelse for kunderne, som kan se frem til forkælelse i mere ro. Vi får en separat vaskeafdeling med massagestole og et afslappet venteområde. Det bliver en lækker salon i nordisk stil med masser af råt og træ, oplyser Heidi Sortkær.

Alt inventar er købt gennem PARK, som var den hurtigst voksende frisørkæde i efteråret.

- Det er en fantastisk samarbejdspartner. Jeg bliver inspireret af at kunne følge med i, at mange af mine PARK-kolleger bruger tiden til at renovere deres saloner.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close