Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.02.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Niels Bro valgt til ny formand for FREDERIK

Niels Bro - ny formand for FREDERIK i Frederikshavn.
Handels- og virksomhedsforeningen FREDERIK har fået ny formand. Efter ni år på posten sagde tidligere borgmester Erik Sørensen i aftes farvel og overlod ansvaret til Niels Bro.

 

Det skete helt efter planen på det konstituerende bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen torsdag aften på Frederikshavn Handelsskole.

Niels Bro blev valgt ind i FREDERIK's bestyrelse for et år siden. Han afsluttede sit arbejdsliv med i 12 år at være direktør for Skallerup Seaside Resort. Inden da arbejdede han i mange år hos Stena Line.

Der var genvalg i bestyrelsen til Claus Bøje (Føtex), Søren Brogaard (Friskop.dk) og Klaus Johansen (Mr Klaus Johansen samt nyvalg til Kasper Kristensen (INTERSPORT Frederikshavn).

Efter et underskud på 217.971 kroner i 2018 kom FREDERIK ud af 2018 med et overskud på 142.522 kroner.

På generalforsamlingen blev det afsløret, at der i 2019 var en købsomsætning på godt 4,5 millioner kroner, når det gælder FREDERIK's populære gavekort.

Hvor brugte kunderne deres FREDERIK-gavekort i 2019?
1. Føtex
2. Kop & Kande
3. XL-BYG Elling
4. Imerco
5. Knud E
6. H&M
7. Matas Midtpunkt
8. MENY
9. INTERSPORT
10. Skousen

I 2020 udvides gavekort-samarbejdet mellem Frederikshavn og Læsø til også at omfatte Sæby. Det vil sige, at et gavekort til butikkerne et af de tre steder fremover kan bruges næsten 200 steder. Til sammenligning kan et gavekort i Hjørring kun bruges godt 100 steder, mens et gavekort til Aalborg City giver cirka 130 valgmuligheder.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close