Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.11.2022 | Af: DEBAT-INDLÆG

Nikkedukke af værste rang: Visionsløs turitschef

Per Buhelt kritiserer i dette indlæg turistdirektør René Zeeberg (foto), Toppen af Danmark.
Per Buhelt, Frederikshavn, har skrevet dette indlæg i debatten om Royal Run: Det største fejl man kan lave, hr. visionsløse turistformand for Skagen/Aalbæk Renè Zeeberg, er at pege fingre af andre. Når du gør dette, er der en finger, der peger på modtageren, men hele tre fingre på dig selv!

 

Jeg erindrer vores fælles tur med Tordenskiold til Kulturkalas i Göteborg, hvor 30.000 tilskuere, inklusiv dig selv, var totalt begejstret for dette fantastiske indlæg, som Tordenskioldsdagene lavede.

Der var ingen grænser for din begejstring, og nu skulle du hjem og bruge dette i jeres turiststrategi for Frederikshavn!

Den vision varede, indtil du stod ret overfor din bestyrelse. Siden har hverken Frederikshavn eller Sæby set skyggen af dig, og dette på trods af, at Frederikshavns og Sæbys medlemmer af turistforeningen har betalt for, at du kan oprette din fede løn.

Jeg er ved at kaste op over, at du tillader dig at pege fingre af andre, når du ikke er andet end en nikkedukke af værste rang i mine øjne.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close