Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.03.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Nødberedskab: Sådan kontakter du kommunen

Frederikshavn Kommune er indtil videre i nødberedskab til og med 29. marts, men kan kontaktes på både telefon og mail. Samtidig vil borgere løbende kunne følge med på kommunens hjemmeside, i ugeaviser og sociale medier.

 

I Frederikshavn Kommune er staben i fuld gang med planlægningen af hverdagen de næste to uger, hvor det offentlige Danmark i videst muligt omfang skal arbejde hjemmefra. Og man er allerede langt med at sætte de tiltag i gang, som retningslinjerne omkring coronavirus foreskriver.

- Det er imponerende at opleve, hvordan borgere og ansatte navigerer i denne ekstraordinære situation. Alle knokler for at få tingene til at fungere – tak for det, lyder det fra borgmester Birgit S. Hansen.

Hun understreger, at der arbejdes på højtryk for at finde de bedste løsninger og for samtidig at holde borgerne i Kommunen informeret:

- En situation som denne kræver tålmodighed. Der opstår mange spørgsmål, men vi bliver heldigvis løbende klogere og gør, hvad vi kan for at informere undervejs. Og der er hele tiden mulighed for at kontakte os, understreger hun.

Frederikshavn Kommunes områder kan kontaktes både pr. telefon og mail. Samtidig vil kommunens hjemmeside og Facebook blive opdateret løbende, så borgeren hele tiden har adgang til den mest relevante information.

Ønsker du at ringe til Frederikshavn Kommune, kan du finde direkte numre til de forskellige afdelinger og centrer på hjemmesiden for nødberedskabet.

Eksempelvis kan du ringe direkte til visitationen/hjemmeplejen på 98 45 53 54 mellem klokken 8-15 på hverdage, hvor man som borger kan få hjælp, hvis det ikke er muligt at få hjælp hos andre (familie, naboer, venner med videre).

Det er eksempelvis også muligt at ringe til Jobcenter Frederikshavn på telefon 9845 5600, hvis du har spørgsmål om dagpenge, kontanthjælp eller andre emner inden for arbejdsmarkedsområdet.

Inden for normal åbningstid kan du også ringe direkte til omstillingen på Frederikshavn Kommune på 98 45 50 00, hvor du vil blive hjulpet videre til en relevant medarbejder.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close