Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.05.2022 | Af: Michael Frederiksen

Nordic Gaming Festivals fremtid i farezonen

Nordic Gaming Festival, som skulle have fundet sted i denne weekend i Arena Nord, blev aflyst i sidste øjeblik. Det frustrerer både tilmeldte deltagere og arbejdsgruppen bag festivalen, hvis  fremtid nu er i farezonen, mener flere.

 

Så sent som i mandags fik deltagerne en mail fra Arena Nord med blandt andet denne besked: "Vi glæder os til at se dig i Arena Nord d. 20.-22. maj 2022."

Dagen efter blev arrangementet aflyst.

- Det er lidt sent, at det er gået op for Arena Nord, at de "ser sig nødsaget til at aflyse NGF". Der manglede 10 deltagere i at være udsolgt. Hvis det er økonomien, der driller, kunne det være rykket til den lille hal, og der kunne aflyses hoppeborg og lysshow. På den måde kunne Arena Nord generere et større overskud end forventet. Det er sørgeligt, at en ellers fantastisk event bremses i 11 time, mener Per Thomsen, der havde tilmeldt sig.

Nordic Gaming Festival blev afviklet første gang i 2019, men blev aflyst i 2020 og 2021 på grund af COVID-19.

Direktør Per Malmberg, Arena Nord, begrunder her aflysningen af weekendens festival:

- Vi har fået en del afbud i løbet af sidste weekend, mandag og tirsdag. Vi har også fået afbud fra mange frivillige, som er rygsøjlen i afviklingen, da vi ikke selv har kompetencerne. Vi mener ikke, vi kan levere et event i den kvalitet, som vi altid gerne vil stå for. Vi havde håbet til det sidste, at det blev muligt at gennemføre fornuftigt, hvorfor alle deltagere fik en mail i mandags, men med afsæt i tirsdagens afbud og udmeldinger, så vi ingen anden løsning.

Per Thomsen undrer sig over direktørens udmelding.

- Ifølge de folk jeg har talt med i Arena Nord, var der fuld dækning på hjælp og support under hele afviklingen. Jeg ved, at der er hold/teams, der fremadrettet boykotter Arena Nord for denne behandling. Den med de mange afbud tror jeg ikke på, siger Per Thomsen.

Repræsentanter fra arbejdsgruppen bag årets festival bekræfter, at der kom en del afbud. Antallet af deltagere lå på omkring 60, vurderer de, da Arena Nord valgte at aflyse. Den beslutning er flere i arbejdsgruppen uenige i. De frygter, at det nu bliver svært at stable Nordic Gaming Festival 2023 på benene, og flere i arbejdsgruppen har allerede besluttet, at de ikke vil være med længere.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close