Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.10.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Nordjyske Bank giver aftensmad i tre dage

Afdelingsdirektør Brian Thomsen, Nordjyske Bank i Frederikshavn: - I en travl hverdag får mange nordjyder ikke forholdt sig til, om de har den bank, der passer bedst til dem.
Som noget helt usædvanligt tilbyder Nordjyske Banks afdelinger i Frederikshavn-området tre måltidskasser fra Skagenfood, hvis man ikke er kunde i banken og booker et møde med den lokale rådgiver.

 

Det er en del af Nordjyske Banks største nykundekampagne i år, som løber over to måneder frem til 5. november. Samtidig trækkes der også lod blandt bankens eksisterende kunder om i alt 50 måltidskasser.

- Vi oplever en positiv interesse for både vores rådgivning og produkter og får løbende henvendelser fra folk, der gerne vil høre mere. Den bold skal vi gribe, og derfor er vi netop gået i luften med en helt ny kampagne, der skal bidrage til, at potentielle nye kunder får øjnene op for os, fortæller Nordjyske Banks afdelingsdirektør i Frederikshavn, Brian Sleimann Thomsen.

Derfor tilbyder Nordjyske Banks tre afdelinger i Frederikshavn-området nu – som noget helt usædvanligt – en måltidskasse fra Skagenfood i tre dage, hvis man ikke er kunde i banken og booker et møde med den lokale rådgiver.

- I en travl hverdag får mange nordjyder ikke forholdt sig til, om de har den bank, der passer bedst til dem. Derfor forsøger vi nu med konceptet at gøre det nemmere at finde tiden til at tage en snak med os. Booker man et møde med den lokale rådgiver, kvitterer vi nemlig med en måltidskasse i tre dage, siger Brian Sleimann Thomsen og fortsætter:

- På den måde sparer man den brugte tid på mødet ved at have nem aftensmad. Samtidig er det fuldstændigt uforpligtende, da vi blot ønsker at få muligheden for at fortælle, hvem vi er som bank, og hvad vi konkret kan tilbyde.

Det er ikke kun Nordjyske Banks potentielle kunder, der får muligheden for at få leveret aftensmaden til døren i tre dage. Sideløbende med nykundekampagnen takker banken nemlig også eksisterende kunder ved at trække lod blandt dem om i alt 50 måltidskasser.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close