Gå til hoved-indhold
17. november 2023 - kl. 16.11

Nordjyske Bank styrker sin afdeling i Sæby med to medarbejdere

  • 1 af 1
    Afdelingsdirektør Michael B. Larsen foran filialen i Hjallerup, som lukker.
Af: Michael Frederiksen

Nordjyske Bank lukker sin afdeling i Hjallerup. Fire medarbejdere flyttes til bankens afdeling i Brønderslev, mens afdelingsdirektør Rune Dam Dyhr i Sæby får to af medarbejdere fra Hjallerup. Det sker med ønsket om at etablere større faglige fællesskaber, hvilket bliver til gavn for både kunder og medarbejdere.

Flere og flere bankkunder klarer deres daglige bankforretninger elektronisk via netbanken, og derfor er der færre, der benytter de fysiske bankfilialer. Samtidig er der flere, der søger specialiseret rådgivning, når der skal træffes beslutning om boligfinansiering, investering, pension eller andet. Den specialiserede rådgivning bliver stadig mere kompleks og kalder derfor på et stærkt fagligt fællesskab og løbende uddannelse af medarbejderne.

Kombinationen af færre besøgende i filialerne og et øget behov for et fagligt fællesskab er baggrunden for, at Nordjyske Banks Hjallerup-afdeling fremover fusioneres med afdelingerne i Brønderslev og Sæby. Formålet er at fremtidssikre bankens service og proaktive rådgivning af kunderne og samtidig styrke tilfredsheden og fleksibiliteten blandt medarbejderne:

- Det er de seneste år blevet sværere at drive en mindre bankafdeling, som den vi har i Hjallerup. Derfor har vi efter mange overvejelser vurderet, at muligheden for at indgå i et større fagligt fællesskab vil være den bedste løsning for både kunder og medarbejdere. Af den grund har jeg foreslået ledelsen i banken at blive flyttet til de to større afdelinger i Sæby og Brønderslev, hvilket er blevet taget positivt imod af medarbejderne, siger afdelingsdirektør Michael B. Larsen fra filialen i Hjallerup.

Medarbejderne har sidste arbejdsdag i afdelingen i Hjallerup fredag 12. januar 2024, og mandag 15. januar starter fire medarbejdere op i Brønderslev hos afdelingsdirektør Andreas Mørkholt Sørensen og to i Sæby hos afdelingsdirektør Rune Dam Dyhr.

Alle syv medarbejdere i afdelingen fortsætter således i banken, og alle kunder fortsætter med samme rådgiver og kontaktperson:

- Der er sket et skifte i kundernes prioriteringer. Det kan vi blandt andet se i de seneste kundeanalyser, som viser, at tilgængelighed, god rådgivning og handlekraft i dag er de vigtigste elementer, mens filialernes fysiske placering er faldet i betydning for kunderne. Med flytningen af vores afdeling i Hjallerup kan vi i højere grad imødekomme kundernes ønsker og behov, og samtidig styrker vi afdelingerne i Brønderslev og Sæby, hvor der vil blive etableret et stærkere setup for både kunder og medarbejdere, siger bankdirektør Claus Andersen.

Nordjyske Bank beholder sine pengeautomater i Hjallerup og Dronninglund.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...