Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
27.06.2020 | Af: Michael Frederiksen

Nordmænd på DFDS-færge fik flot modtagelse

De første biler og passagerer med DFDS fra Oslo fik sent fredag aften en flot modtagelse på kajen i Frederikshavn, da Crown Seaways ankom kl. 22.00.

 

Anført af handelschef Dan Kobberup og turistdirketør René Zeeberg blev der uddelt goodiebags og frugtposer til alle nordmænd, som kørte eller gik i land i Frederikshavn.

Fladstrands Tambourer sørgede for den musikalske underholdning, da DFDS-færgen lagde til i Frederikshavn. Ligesom torsdag var der mange passagerer på øverste dæk, som nød det gode vejr og vinkede til velkomstkomitéen i Frederikshavn.

Håndboldspillere fra FfI hjalp med uddelingen af goddiebags og frugtposer, og julemanden og nissemor havde i dagens anledning iklædt sig norske nationaldragter.

- Fantastisk, jeg har aldrig oplevet noget ligende, smilte en glad norsk bilist, da han modtog gaverne ved ankomsten til Frederikshavn.

Emil Loe og Wilma Thorbjørnsen havde deres cykler med til Frederikshavn. De skulle cykle direkte fra færgen til Skagen.

- Det er ikke noget problem. Vi har lys på cyklerne, forklarede Emil Loe, som i øvrigt udtrykte stor tilfreds med forholdene på færgen.

Kanal Frederikshavn var tilstede på kajen, hvor vi også talte med turistdirektør René Zeeberg, Turisthus Nord, samt havnedirektør Mikkel Seedorff Sørensen, Frederikshavn Havn.


 

BillederTilføj billede


FOTO: Dan Kobberup

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close