Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.03.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

NOVABIL kåret til årets Ichiban-forhandler i DK

- Vi er meget beærede over, at vi løb med Ichiban-prisen. Vi har vundet i et stærkt felt, fortæller NOVABIL-indehaver Niels Pedersen. Foto: Morten Rygaard
NOVABIL A/S er for første gang blevet tildelt den fineste hæder fra Toyota som årets Ichiban-forhandler i Danmark. Den fornemme Ichiban-pris bliver hvert år uddelt til den Toyota-forhandler i Danmark, der har ydet det ypperste indenfor kundeservice, salg og værkstedsloyalitet.

 

Når kunderne besøger deres autoriserede Toyota-forhandler i Frederikshavn, Skagen, Hjørring og Brønderslev, er der stor sandsynlighed for, at de får en ekstra god oplevelse sammenlignet med andre bilforhandlere i landet.

Toyota, der i forvejen er kendt for at yde god kundeservice og for at have de mest tilfredse kunder hos forhandlerne og på værkstederne, hædrer hvert år den forhandler, der har ydet det bedste indenfor kundeservice, salg og værkstedsloyalitet. Det er i den sammenhæng, at NOVABIL A/S skiller sig ekstra positivt ud.

- Vi er meget beærede over, at vi løb med Ichiban-prisen. Vi har vundet i et stærkt felt, fortæller NOVABIL-indehaver Niels Pedersen.

Toyota har i 17 år i træk været det bilmærke i Danmark, der har de mest tilfredse kunder hos forhandleren og på værkstedet ifølge den store årlige danske tilfredshedsundersøgelse, Autoindex, som FDM og Loyalty Group står bag.

- Vi har et dygtigt hold af medarbejdere, som målrettet arbejder på at imødekomme vores kunders individuelle ønsker og behov. Vi tilstræber at behandle vores gæster, som vi selv ønsker at blive behandlet. Det er lettere sagt end gjort, og det kræver det rigtige hold, en målrettet indsats, og holdninger der skaber den kultur, som vores gæster befinder sig trygt og godt i. Det er heldigvis lykkes. Men vi arbejder hele tiden på at udvikle vores forretning endnu mere, så vi fremover sikrer at være det foretrukne valg for de mange eksisterende og kommende Toyota-ejere, lyder det fra Niels Pedersen.

Ichiban er i øvrigt et japansk ord lånt fra "Okyakusama Ichiban", der betyder "kunderne først".


 

BillederTilføj billede


FOTO: Morten Rygaard

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close