Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.02.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

NOVASOL: Rekordstore forventninger i 2021

- Selv om vi er Danmarks største bureau, har vi slet ikke huse nok til at imødekomme efterspørgslen, siger Jan Dantoft fra NOVASOL's servicekontor i Jerup.
Med et særligt forhold til sit område og et tæt samarbejde med sommerhusejerne og lokalsamfundet har Jan Dantoft, der er ejerrådgiver hos NOVASOL på 31. år, fingeren på pulsen i Nordjylland.

 

Det er et job, hvor to dage ikke er ens, men trods Jan Dantoft mange år i NOVASOL har han aldrig oplevet noget lignende i alle årene. Der er så meget fart på udlejningen af sommerhuse, at selv vinteren har fået en højsæson.

- Vi lejer sommerhuse ud som aldrig før, og har rekordstore forventninger til 2021. Feriegæsterne efterspørger sommerhuse af alle typer, og selv om vi er Danmarks største bureau, har vi slet ikke huse nok til at imødekomme efterspørgslen, siger Jan Dantoft fra NOVASOL's servicekontor i Jerup.

Dette afspejler sig også i salget af sommerhuse, hvor en del huse har skiftet hænder, og de nye ejere sætter deres præg på huset med alt fra en ny gang maling til opsætning at luksuriøse udespas og vildmarksbad. Det er alt sammen noget, som er godt for udlejningen af sommerhuse, og noget gæsterne sætter stor pris på, når de vælger deres ferie.

- Der er ingen tvivl om, at feriemønstret er ændret med stor fokus og interesse for Danmark og på at opleve mere af vores land, både nu og fremadrettet, så det er et godt tidspunkt at tilføre sommerhuset noget nyt, mener Jan Dantoft.

Er der gode penge i det? Ejerrådgiveren smiler, når han fortæller, at det er svært ikke at være en glad nordjysk sommerhusejer, idet de første 42.700 kroner er skattefri.

- Da alle vores husejere også selv bruger sommerhuset, men blot udlejer så huset ikke står tomt, når de ikke selv bruget det, er det vigtigt, at jeg ikke rådgiver dem til noget, som ikke giver mening i deres liv. Det er både en afvejning af, hvad der kan give god udlejning og samtidig skabe værdi for den enkelte husejer, mener Jan Dantoft.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close