Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
29.09.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Nu 12 år i træk med overskud i White Hawks

Kasper Kristensen er nyt bestyrelsesmedlem i Elite Nord Frederikshavn A/S. Han skal styrke sportsudvalget.
Elite Nord Frederikshavn A/S - selskabet bag ishockeyholdet Frederikshavn White Hawks - præsenterede tirsdag aften på selskabets ordinære generalforsamling et overskud for 12 år i træk.

 

Driftsresultatet lød på 317.729 kroner før afskrivninger og finansielle omkostninger. Årets resultat efter afskrivninger og skat endte på 15.263 kroner.

På generalforsamlingen skete der en enkelt udskiftning i bestyrelsen. Søren Brogaard ønskede af arbejdsmæssige årsager at udtræde af bestyrelsen. Han afløses af den tidligere White Hawks-spiller Kasper Kristensen, der i dag er ansat som senior konsulent hos PricewaterhouseCooper.

- Det er hensigten, at han blandt andet skal styrke sportslige udvalg, skriver Elite Nord Frederikshavn A/S i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen består endvidere af Peter Conradsen, Lars Mølgaard, Ole Thue Hansen, Mette Kammer Pedersen, Dennis Conradsen og Henrik Andersen.

De sportslige målsætninger blev ikke indfriet i en sæson præget af COVID-19, men for første gang i mange år var den højeste prioritet at få reddet økonomien og sikre klubbens overlevelse.

- Vi kom i mål takket stor støtte fra vores sponsorer, Erhvervsklubmedlemmer og de forskellige støtteordninger fra Staten. Nu glæder vi os til igen at spille kampe for publikum og håber, at alle vores frivillige igen vil give en hjælpende hånd til den kommende sæson, som har stor betydning for klubben, lyder det fra Elite Nord Frederikshavn A/S.

Selskabet har positive forventninger til fremtiden både sportsligt og økonomisk.

 

BillederTilføj billede


FOTO: K

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close