Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.04.2021 | Af: Michael Frederiksen

Nu åbner Sydbank i flotte lokaler på Saltebakken

Sydbank ligger som genbo til indkørslen til Frederikshavn Marina.
Tirsdag 6. april bliver Frederikshavn en bank rigere. Det sker, når Sydbank - med hovedsæde i Aabenraa - slår dørene op i flotte og nyrenoverede lokaler på Saltebakken, ved indkørslen til Frederikshavn Marina.

 

Selvom Sydbanks historie udspringer fra Sønderjylland, mener filialdirektør Brian Sleimann Thomsen, at der værdimæssigt og kulturelt er mange lighedspunkter med nordjyderne.

- Sydbank er en stærk og selvstændig landsdækkende bank for dem, der sætter pris på professionel rådgivning, gammeldags nærvær og nye digitale løsninger. Vi går op i at kende vores kunder og at rådgive i øjenhøjde – med godt købmandskab i ryggen. Jeg tror, at mange her i Sæby, Skagen og Frederikshavn kan genkende deres egne værdier i Sydbanks – også selvom ikke alle i Sydbank taler med nordjysk dialekt, griner Brian Sleimann Thomsen, der selv er født og opvokset i Frederikshavn.

At Sydbank, som Danmarks tredjestørste erhvervsbank trodser den generelle tendens i banksektoren med filiallukninger og nu åbner en ny filial i Frederikshavn med både erhverv- og privatkundeafdeling, giver nogle hævede øjenbryn her og der - også internt i banksektoren.


- Vi har længe flirtet med tanken om at komme tættere på vores kunder her i Nordjylland. Og det er ikke tilfældigt, at det lige blev i Frederikshavn. Dels er potentialet i Frederikshavn Kommune stort, og dels har erhvervslivet her lige præcis det miks af små- og mellemstore virksomheder, hvor vi som lokal relationsbank har masser af finansielle muskler og kompetencer – og samtidig ønsker et nærvær med nordjyderne. For med et tæt samarbejde og mulighed for en god dialog, så kommer der også hurtigere gang i forretningerne på begge sider af skrivebordet, fortæller Brian Sleimann Thomsen.

Borgmester Birgit S. Hansen glæder sig over, at Sydbank satser på Frederikshavn Kommune midt i corona-krisen.

- Som produktionsdanmark bliver vi straks ramt, når der er kriser i luften, men heldigvis er erhvervene skarpe og hurtige til at omstille sig, når det er nødvendigt. Derfor er det glædeligt, at der er erhvervsmæssige frø og spirer i gang, siger Birgit S. Hansen.

Borgmesteren klipper den blå snor på tirsdag kl. 12.00 på Saltebakken.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close