Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Nu er vaccinationerne rykket tæt på igen

Er du en af de borgere over 85 år, der har fået invitation til tredje stik? Eller mangler du stadig første eller andet stik? Så bliver det lettere at blive vaccineret. Region Nordjylland opretter tre lokale vaccinationssteder i Frederikshavn Kommune.

 

Snart bliver det muligt at få et vaccinationsstik i Skagen, Sæby og Frederikshavn igen. Det sker 18., 23. og 24. oktober, hvor Region Nordjylland har oprettet decentrale vaccinationssteder i forbindelse med, at en større gruppe ældre over 85 år nu bliver inviteret til at få et tredje stik.

Men vaccinationsmuligheden gælder ikke kun de ældre. Alle andre, der mangler enten første eller andet stik, kan også benytte sig af de lokale vaccinationssteder og møde op til vaccination.

Ønsker du at få tredje stik, så vær opmærksom på, at du kun kan få vaccinationen nu, hvis du har modtaget en direkte og personlig invitation via brev eller e-boks. Da der skal gå mindst seks måneder fra andet stik, bliver invitationerne sendt ud løbende.

Du skal også være opmærksom på, at der på de lokale vaccinationssteder i Frederikshavn Kommune ikke kan bestilles tid, som der kan på regionens faste vaccinationssteder i Aalborg, Hobro, Hjørring og Thisted.

Vil du gerne benytte dig af det lokale tilbud om vaccination, skal du altså blot møde op på vaccinationsstedet på dagen.

Det eneste, du skal huskem er det gule sundhedskort.

Tiderne for lokale vaccinationer i Frederikshavn Kommune er:

Arena Nord, Frederikshavn

Mandag 18.oktober kl. 9-17
Søndag 24. oktober kl. 8-17

Skagen Skole
Søndag 24. oktober kl. 9-17

Sæby Spektrum
Lørdag 23. oktober kl. 9-17

Har du eller dine pårørende ikke selv mulighed for transport til vaccinationsstedet, hjælper Kørselskontoret i Frederikshavn Kommune på telefon 98 45 88 88. Dette gælder for borgere med varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close