Gå til hoved-indhold
10. september 2023 - kl. 11.09

Nu er Vesna Djordjevic både den syngende og dansende læge

  • 1 af 1
Af: Hanne Albæk

Der er fart over feltet hos Frederikshavns syngende læge Vesna Djordjevic. Som konservatorieuddannet operasanger har hun allerede i flere år trukket fulde huse til klassiske koncerter, hvor hun lader sin flotte sopran lyde, men nu finder hun via dans også ny energi til sit krævende job som almenpraktiserende læge.

Efter endt arbejdsdag i lægeklinikken i Asylgade i Frederikshavn går turen to gange om ugen til Aalborg til halvanden times intensiv danseundervisning,  og det er ikke klassisk dans som engelsk vals, der står på programmet.

- Jeg danser salsa, og det giver mig så meget ny energi til mit arbejde som læge, fortæller Vesna Djordjevic, der når at flytte fødderne så rapt til de latinamerikanske rytmer, at hun rammer de første 20.000 skridt på hver danselektion.

Men senest har den nu både syngende og dansende læge også åbnet sit hjem i Hjørring til musik-events, Villa Vesna Events.

- Mit hjem egner sig perfekt til den form for performance, mener Vesna Djordjevic.

Søndag 24. september kl 16.00 inviterer hun på  "A lucky Jazz Meeting" med svingende klassisk vokaljazz og danske sommersange i et arrangement af trioen Mette Halle, vokal, Jimmy Roger Pedersen, bas, og Jens Nørholm, klaver.

I eventet indgår også tapas og vin samt mulighed for afterparty med hygge og dans, og hvor Vesna Djordjevic måske endda kan lokkes til lidt salsa-opvisning. Tilmeld dig her.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...