Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.03.2019 | Af: Michael Frederiksen

Ny aftale: Vejen mellem Ålbæk og Skagen udvides

Udbygningen af de resterende 12 kilometer vej mellem Ålbæk og Skagen begynder i 2021. Foto: TV2 Nord
I dag er der indgået en aftale mellem regeringen og Dansk Folkeparti om udvidelse af vejen mellem Ålbæk og Skagen til en 2+1 vej.

 

Der er afsat 139 mio. kr. til udbygning af de resterende 12 kilometer vej, således at vejen bliver færdiggjort til en 2+1 vej på hele strækningen.

- Det er til gavn for erhvervsdrivende i Skagen, men også turismen og den daglige kørsel for dem, der skal til eller fra Skagen, siger en meget tilfreds Bent Bøgsted, folketingsmedlem fra Dansk Folkeparti og valgt i Frederikshavn-kredsen.

Udbygningen af vejen begynder i 2021.

- Det har Dansk Folkeparti arbejdet for længe, og derfor er det glædeligt, at der nu er faldet en aftale på plads, lyder det fra Bent Bøgsted.

Især erhvervslivet i Skagen har i mange år kæmpet for en udvidelse af hele vejen mellem Ålbæk og Skagen. I 2016 havde daværende byrådsmedlem Pia Karlsen inviteret erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen til Skagen for at vise, at den smalle vej mellem Ålbæk og Skagen er en hæmsko for udviklingen i Skagen. Meget passende mødte ministerbilen - på vej ud af Frederikshavn - en stor lastbil med to gravemaskiner.

- Det virkede nærmest planlagt, men det var det ikke. Rent faktisk lykkedes det først både ministerbilen og mig selv at passere vogntoget, da vi nåede 2+1 vejen på Hulsig Hede, fortalte byrådsmedlem Pia Karlsen (V).

Den tredje limfjordsforbindelse ser også ud til at blive en realitet. Det står klart i forbindelse med, at regeringen og Dansk Folkeparti onsdag formiddag præsenterede deres plan for optimeringen af den danske infrastruktur frem mod 2030.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close