Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
29.07.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Ny Box Manager tiltræder i Crossfit Frederikshavn

Louisa Simonsens nye funktion bliver ikke en erstatning for Brian Høj. Han vil stadig være i boxen, som han plejer.
Lørdag 1. august tiltræder Louisa Simonsen som Box Manager hos Crossfit Frederikshavn. Hun skal primært tage sig af dagligdagen i crossfit-centret på Knivholtvej 1A.

 

- Alle i Crossfit Frederikshavn kender Louisa som en energibombe uden lige, og det bliver da også en af hendes fornemmeste opgaver at være vores energiske og smilende ansigt udadtil og være hende, vores medlemmer kan gå til i dagligdagen med løst og fast, fortæller Brian Høj, der ejer Crossfit Frederikshavn.

Louisa Simonsen skal desuden assistere på Sportsakademiet med personlig træning og styring af events.

- Vi har allerede nu planer om to events for vores crossfit-instruktører i efteråret med henholdsvis en teambuilding- og hyggedag og en faglig dag med certificeret førstehjælpeskursus, og flere kommer til for både instruktører og medlemmer, lover Brian Høj.

Louisa Simonsen, der også selv er ivrig crossfitter, fortæller, at der allerede nu er mange nye tiltag i støbeskeen:

- Jeg glæder mig utroligt meget til søsætte mange af de aktiviteter, vi har planlagt for resten af året. Med vores nye holdplan, der starter i uge 34, starter vi nye hold med ungdomscrossfit og boot camp-forløb med træningsforløb, kostråd og personlig sparring. Vores skillshold og gratis introduktionshold kommer også på holdplanen igen, så der vil være noget for alle, uanset om man er helt ny og gerne vil i gang med crossfit, eller man er garvet og gerne vil blive bedre, siger Louisa Simonsen.

Hendes nye funktion bliver ikke en erstatning for Brian Høj. Han vil stadig være i boxen, som han plejer.

- Men med de ekstra ressourcer, mine timer giver, kan vi udvikle Crossfit Frederikshavn endnu mere til glæde for både nuværende og nye medlemmer, mener den nye Box Manager.

På lørdag 1. august kl. 9-12 inviterer Crossfit Frederikshavn til Åben Box med kaffe og kage for medlemmer og alle, der har lyst til at vide mere om træningsmulighederne i boxen på Knivholtvej bag ILVA. Foruden kaffe og kage lover Louisa Simonsen og Brian Høj, at der er rigeligt med håndsprit og masser af plads jævnfør myndighedernes coronavejledning.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close