Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.09.2021 | Af: Peter Marquard

Ny byggegrund: Åbent hus lørdag på Lykkensminde

Der er havudsigt fra alle grundene på Lykkensminde.
Lørdag 18. september er der åbent hus på Lykkensminde i Frederikshavn, hvor man i tidsrummet fra kl. 12.00-14.00 får mulighed for at kigge nærmere på de ledige grunde og få et overblik over mulighederne for bo i et attraktivt område.

 

- Der er tale om syv velbeliggende grunde i et naturskønt område. Man er tæt på både hav, skov og by i et område med et rigt dyreliv i en flot natur. Grundene ligger mellem delvist udbyggede boligområder og naturområder, siger ejer Lars Trie.

Grundene er på godt 1.000 kvadratmeter, og der må bygges i op til tre etager. Prisen for en grund starter ved 595.000 kroner. Lykkensminde ligger på bakken mellem Gudekvarteret og Ny Kilden.

- Der er tale om en helt unik udstykning. Der er havudsigt fra alle grundene samt udsigt til skønne, åbne naturarealer. I forbindelse med vores åbent hus-arrangement er vi behjælpelige med at danne et overblik over de muligheder, der er for at bygge på byens mest attraktive grunde, fortæller Martin Kanstrup fra home Frederikshavn, der står for salget af grundene.

I forbindelse med fremvisningen af grundene på Lykkensminde bydes der på smagsprøver fra Frederikshavn Bryghus.

 

BillederTilføj billede


FOTO: home Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close