Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Ny ejer vil redde den gamle del af Dybvad Skole

Frederikshavn Kommune misser chancen for at rive skoleruin i Dybvad ned – ny ejer har andre planer. Foto: Jesper Christiansen, TV2 Nord
Den gamle skole i Dybvad har onsdag fået ny ejer. Skolen var i formiddag på tvangsauktion ved fogedretten i Hjørring, hvor både Frederikshavn Kommune og en privatperson bød på ejendommen.

 

Det afsluttende bud lød på 25.001 kroner, og buddet kom fra privatpersonen, der har tilknytning til Dybvad.

Den nye ejer af Dybvad Skole fortæller til TV2 Nord, at planen med skolen er at redde den originale del af bygningen, der stammer fra 1919, mens de nyere dele skal rives ned.

Dybvad Skole har de sidste mange år stået tom for inventar efter en tidligere ejer fjernede både gulv, vinduer og døre i bygningen.

Tilbage i januar i år styrtede en stor fløj af skolen sammen, så der er kommet påbud om, at skolen skal være indespærret af et byggehegn. Det af skolen, som stadig står tilbage, beskrives også som værende i nedstyrtningsfare.

I september besluttede Frederikshavn Kommune at byde på Dybvad Skole med henblik på at bruge penge fra nedrivningspuljen til at rive skolen ned, men kommunens afsluttende bud på 20.001 kroner var ikke nok til at føre planerne ud i livet.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Jesper Christiansen, TV2 Nord

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close