Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.02.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Ny festival i efteråret hylder utallige frivillige

På billedet ses nogle af de stærke kræfter fra styregruppen foran De Frivilliges Hus i Frederikshavn.
En kæmpe frivilligheds- og foreningsfestival med navnet "FÆLLESSKABET I FOKUS" er i efteråret på vej til alle i Frederikshavn Kommune.

 

Festivalen hylder kommunens lokale og mangfoldige kultur-, sport- og fritidsliv med utallige frivillige i hele Frederikshavn Kommune og vil præsentere et sandt fyrværkeri af aktiviteter og oplevelser.

"FÆLLESSKABET I FOKUS" indledes lørdag 11. september 2021 med startskuddet til en Fællesskabsstafet, Hele Verden i Frederikshavn og Foreningernes Dag i gågaderne, og den afsluttes den efterfølgende lørdag med Prisfest/Godt gået samt en stor fest for de frivillige.

Hele ugen vil der være aktiviteter i folkeskolerne, åbent hus-arrangementer i foreningerne, liv og glade dage i gågaderne, foredrag, workshops og meget mere.

Festivalen arrangeres af Frederikshavn Ungdoms Fællesråd (FUF), flankeret af Idrætssamvirket, De Frivilliges Hus, handels- og virksomhedsforeningen FREDERIK, Dansk Skoleidræt og Frederikshavn Kommune.

- Vi er meget glade for, at festivalen nu bliver en realitet ved hjælp af stærke og engagerede samarbejdspartnere. Ideen blev første gang præsenteret til vores generalforsamling i 2019 og har i det stille været i støbeskeen siden. Den er en del af vores vision for 2019-2022, hvor fokus er "Synlighed". Det er dejligt, at vores samarbejdspartnere bidrager til og støtter os i, at anerkende de mange frivillige, vi har i og udenfor foreningerne i vores kommune, siger FUF's formand, Henrik Carlsen.

Den kommende tid vil kommunens foreninger blive kontaktet med invitation til deltagelse i festivalen, og FUF håber, at alle kommunens mange foreninger vil benytte sig af muligheden til at være med til at vise, hvad de kan byde på, og til at fejre frivilligheden.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close