Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
01.07.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Ny folketingskandidat for KD i Frederikshavn-kreds

Jørgen Bjerregaard har de seneste 30 år aktiv deltaget i Skagen Festival, som har været hans andet hjem om sommeren.
Kristendemokraterne i Frederikshavn-kredsen har på et opstillingsmøde 29. juni opstillet skoleleder Jørgen Bjerregård, Brovst, som folketingskandidat.

 

Han er søn af tidligere folketingsmedlem Arne Bjerregård, der sad i folketinget for Kristeligt Folkeparti fra 1973 til 1987.

Jørgen Bjerregaard er 57 år og er uddannet som sælger indenfor foderstofbranchen, selvstændige musiker, efterskolelærer, speciallærer og skoleleder.

I sin fritid er han meget aktiv som musiker. Jørgen Bjerregaard har de seneste 30 år aktiv deltaget i Skagen Festival, som har været hans andet hjem om sommeren.

Jørgen Bjerregaards mærkesager er:

Kristendemokraternes menneskesyn gør os til en ener i dansk politik, hvor det enkelte menneske har værdi undfangelse til død.

Familiepolitikken, hvor der skabes gode rammer for familien og ikke mindst børnene.

Arbejde for en ny folkeskole, som danner og uddanner børn og unge, som de er i 2022. Lærerne og skolelederne sættes fri og skal have bedre vilkår til at arbejde forskelligt med forskellige børn.

- Kristendemokraterne har lavet en 2030-plan med et godt bud, på hvordan vi finansierer vores forslag, så der er balance i økonomien ,siger Jørgen Bjerregaard.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close