Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.06.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Ny formand for Dansk El Forbund Nordjylland

Næstformand i Dansk El Forbund Nordjylland, Per Dahl Sørensen (t.v.), overrækker blomster til den nyvalgte afdelingsformand Per Skjervedal.
Dansk El Forbund Nordjylland har på sin generalforsamling valgt Per Skjervedal fra Skagen som ny formand. Han har været faglig sekretær i Dansk El Forbund Nordjylland siden 2011.

 

Per Skjervedal vil arbejde for et endnu stærkere Dansk El-Forbund med medlemmerne i centrum og et stærkere bånd til alle tillidsvalgte.

Den afgående formand, Jens Kristian Andersen, blev hyldet af generalforsamlingens deltagere, som også omfattede forbundsformand Jørgen Juul Rasmussen og forbundsnæstformand Jens-Olav Pedersen.

Jens Kristian Andersen blev hyldet for sin rolige væremåde, sit sociale engagement og sin evne til at tilpasse sig forandringer i fagforeningen.

Den afgående formand var først kasserer i den tidligere Aalborg-afdeling af el-forbundet. Senere blev han kredskasserer, og ved den nye afdelingsstruktur i 2003 var det naturligt, at Jens Kristian Andersen blev valgt som formand for den nye, nordjyske afdeling af el-forbundet.

Som formand har Jens Kristian Andersen siddet i forbundets hovedbestyrelse, forretningsudvalg og budgetudvalg.

Posten som hovedbestyrelsesmedlem i forbundet overtages nu af Per Skjervedal.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close