Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.10.2020 | Af: Anne-Sofie Stæhr og Klara Christophersen

Ny forpagter i kantinen på Frederikshavn Gymnasium

Frederikshavn Gymnasium har fået en ny forpagter i sin kantine. Mikkel Bugtrup Kristensen har overtaget driften, og han er blevet godt modtaget.

 

Som forpagter i kantinen satser Mikkel Bugtrup Kristensen på at tilbyde sunde og velsmagende madretter samt varme måltider til det store frikvarter og en salatbar med friske råvarer. Det har givet elever og lærere på gymnasiet flere valgmuligheder.

- Mit formål med kantinen er at servere mad, som alle vil få gavn af. Jeg går meget op i at bruge lokale råvarer, og at min mad er meget næringsfyldt. Vi satser for eksempel vi på fuldkornsbrød- og pasta. Jeg synes bestemt også, at eleverne og lærerne her på skolen har taget godt imod maden, hvilket jeg er virkelig glad for, udtaler Mikkel Bugtrup Kristensen.

Flere elever mener, at kantinen er blevet bedre med de nye valgmuligheder. Mange synes de nye tiltag med mere næringsholdig kost også er ensbetydende med mere kvalitetsmad. Pizzaerne og pølsehornene, som var en stor succes i den gamle kantine, findes stadig i boden, men nu med bedre fyld.

- Jeg synes, at udvalget er blevet bedre, og der er nu mange flere valgmuligheder at vælge imellem i kantinen, og kvaliteten er blevet meget bedre, mener HF-elev Ingrid Tranum.

Udover at kantinen har udvidet sit sortiment er der også kommet musik ud af højtalerne. Det gør stemningen i kantinen mere hyggelig, hvilket eleverne nyder, når de holder frikvarter eller sveder over deres opgaver.

I et hjørne af kantinen er der blevet sat et bordtennisbord og et bordfodboldbord op, som eleverne kan benytte. Generelt er kantinen blevet piftet op, så det er et bedre sted at opholde sig.

Lærerne på Frederikshavn Gymnasium er også glade for den nye ordning, da der nu igen er kommet onsdagsbuffet oppe på lærerværelset.

Kantinen har åbent alle hverdage fra 07:45 til 14:30 og fredag fra 07.45 til 14:00.

________Artiklen er lavet af HF-elever på Frederikshavn Gymnasium, som har valgt fagpakken "Medier & Kommunikation".

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close