Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.11.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Ny kasserer valgt i Bangsbo Freja

Torsdag eftermiddag holdt fodboldklubben Bangsbo Freja ekstraordinær generalforsamling. Eneste punkt på dagsordenen var valg af ny kasserer, efter Tommy Pedersen valgte at trække sig fra posten.

 

På generalforsamlingen blev Maria Sander Bertelsen valgt som ny kasserer for klubben.

Hun har arbejdet som bogholder siden 2010 og har arbejdet i Jørgen Bertelsen Transport, ved Nordjysk Lift og ved LandboNord som bogholder og lønadministrator.

- Det er derfor en kompetent person, som klubben får til at stå for økonomien. Bestyrelsen glæder sig til samarbejdet med Maria, og samtidig takker vi Tommy Pedersen for hans store indsats for Bangsbo Freja gennem mange år, siger formand Almina Nikontovic.

Den nye bestyrelse er klar til at gå i gang med arbejdet i klubben og føler, de står med et stærkt og engageret bestyrelsesteam. Udover den nye kasserer består bestyrelsen i Bangsbo Freja af Almina Nikontovic, som snart har været formand i to år. Næstformand er Kim M. Jensen, som blandt andet nu har ansvaret for baner og klubhus i Bangsbo Freja.

Bestyrelsens øvrige medlemmer er Christina Emborg, som blandt andet varetager klubbens administrative opgaver, Martin Mølgaard (mangler på foto), som er frivillighedskoordinator, og Christian Krogh, som er fodboldudvalgsformand.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Christina Emborg

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close