Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.10.2021 | Af: Peter Marquard

Ny musik-festival på Knivholt ser dagens lys

Peter & De Andre Kopier er sidste band på scenen lørdag 14. maj næste år.
Et nyt musik-arrangement ser dagens lys, når "Festen på Knivholt" afvikles lørdag 14. maj 2022. En musikfest med en hyldest til fire bands, der alle har haft en stor indflydelse på vores musikalske hverdag de seneste 40 år.

 

- Festen, der afvikles som en heldagsfestival, indledes med Die Herren. Det danske band, som i mange år har turneret i hele Danmark for fulde huse med U2's fantastiske musik. Derefter er scenen givet fri til ABBAcz, der spiller musik fra ABBAs store bagkatalog af iørefaldende sange. ABBA har netop gjort comeback efter næsten 40 års pause, fortæller arrangør Henrik Røde Jensen

Næste band på scenen er QUEEN of Denmark, der fyrer alle klassikerne af i deres højt anlagte hyldest til QUEEN og Freddie Mercury, inden Peter & De Andre Kopier runder festen af med Kim Larsens og Gasolins sange.

- Peter & De Andre Kopier leverer samme høje niveau, som de gamle koryfæer gjorde, så der venter publikum en stor oplevelse. I september indledte vi en ny tradition med Lars Lilholt på Knivholt, og "Festen på Knivholt" bliver også en tilbagevendende begivenhed i foråret, når frederikshavnerne skal høre noget god musik. I pauserne med sceneskift er der DJ, der spiller populær rock- og popmusik, ligesom Kristians Køkken serverer streetfood og cocktails, siger Henrik Røde Jensen.

Billetter til koncerten kan allerede købes her. Køber man inden 31. december, er der en early-bird pris på 345 kroner, inden prisen stiger til 445 kroner i det nye år.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close