Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.09.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Ny pasningsordning har fået DGI-certificering

Jeanette Frimer Kjær: - Jeg glæder mig over at kunne være med til at skabe sunde, glade og robuste børn og forebygge trivselsproblemer senere i livet.
Jeanettes Private Pasningsordning i Frederikshavn har taget et punkt af kommunens sundhedspolitik til et praktisk niveau, idet hun har valgt at tage en DGI-certificering.

 

Jeanette Frimer Kjær har selv gået til gymnastik og været træner for børn i FfI, så hun var godt klædt på til at aktivere børn i pasningsordningen. Alligevel har hun valgt at tage DGI-certificeringen, inden hun åbnede Jeanettes Private Pasningsordning på Nylandsvej.

- Jeg følte mig godt klædt på til opgaven gennem mine tidligere job i både dagpleje og daginstitutioner i Frederikshavn Kommune, men jeg ville gerne byde ind med mere fysisk aktivitet til børnene. Det er også vigtigt, at jeg kan dokumentere overfor forældrene, at jeg tager det seriøst, hvorfor jeg har valgt at tage certificeringen gennem DGI, forklarer Jeanette Frimer Kjær.

For at forebygge motoriske vanskeligheder anbefaler Sundhedsstyrelsen en aktiv hverdag for børn i alderen 1-4 år. 

Styrelsen anbefaler:

* At lade børn afprøve nye, forskellige bevægelser

* At de ikke må sidde for længe i høj stol og klapvogn ad gangen
* At de skal tilbringe så lidt tid som muligt foran en skærm.

- En ting er Sundhedsstyrelsens anbefalinger og kommunens politik. Noget andet er at føre det ud i livet. Det er jo så dejligt at opleve, hvordan børnene sprudler, når man inspirerer dem til bevægelse. Her er det så min opgave at stimulere og motivere dem til aktiviteter, der passer til deres alder og styrker deres udvikling, siger Jeanette Frimer Kjær.

Hun glæder sig over at bo i en kommune med rigtig gode udfoldelsesmuligheder i naturen.

- Det er dog vigtigt, at vi lærer børnene fra helt små, hvilke muligheder der er. Jeg glæder mig over at kunne være med til at skabe sunde, glade og robuste børn og forebygge trivselsproblemer senere i livet, udtaler Jeanette Frimer Kjær, inden hun skal ud til Alicia, der er vågnet af sin middagssøvn og nu er frisk til flere aktiviteter.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close