Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.02.2020 | Af: Michael Frederiksen

Ny personlig træner: En fordel, at jeg er kvinde

Charlotte Løgtved Knudsen: - Det handler om, at jeg skal hjælpe folk med at flytte sig et sted i deres liv. Jeg giver dem ikke et kvikfix, for det hjælper ingenting.
34-årige Charlotte Løgtved Knudsen fra Frederikshavn kan nu kalde sig for EHFA-certificeret personlig træner, og hun har fået base i Box7 på Sjællandsvej 7 i Frederikshavn.

 

- Jeg glæder mig til at komme i gang, dele ud af min viden og flytte folk. Her spiller det ingen rolle, om det handler om vægttab, et ønske om at blive stærkere eller håbet om at blive strammet lidt op, siger Charlotte Løgtved Knudsen.

Hun stammer fra Østervrå, men bor i dag i Frederikshavn med sin mand og børn. Hun arbejder i Aalborg, og det bliver hun ved med til at begynde med, men der hersker ingen tvivl om, at drømmen er, at hun kan leve af at være personlig træner med speciale i kost.

- Jeg ser det som en fordel, at jeg er kvinde. For mange kvinder er det grænseoverskridende at tale med en mand om kvindelige ting, mener Charlotte Løgtved Knudsen.

Hun begyndte selv at spille håndbold, da hun var kun fire år, og  i 2004 og 2005 var hun at finde i Frederikshavn Fox, som spillede i Håndboldligaen og 1. division. Efter håndboldkarrieren har almindelig styrketræning været en stor del af hendes træning, og derudover har hun i nogle år dyrket triathlon. Hun har gennemført to 1/2 ironmans og nogle mindre stævner. De seneste par år er crossfit også blevet en del af hendes ugentlige træning.

Træning og sund kost har interesseret Charlotte Løgtved Knudsen fra hun var helt lille. Faktisk allerede fra hun begyndte at læse, og hun har en bachelor i ernæring og sundhed, ligesom hun er uddannet serviceøkonom med fitness.

Hun har også læst international handel og markedføring, og det gav hende arbejde som først mediekonsulent hos Nordjyske Medier, kundekonsulent hos Stofa og nu salgssupporter i HusCompagniet.

- Men min passion for personlig træning, sundhed og ernæring har hele tiden banket på: Hallo, hvad med drømmen?, smiler Charlotte Løgtved Knudsen.

Hun elsker at arbejde med mennesker, og den egenskab får hun hun brug for, når hun skal have personlige samtaler og træne med sine klienter.

- Det handler om, at jeg skal hjælpe folk med at flytte sig et sted i deres liv. Jeg giver dem ikke et kvikfix, for det hjælper ingenting. Vi skal have ændret de små vaner over en længere periode, og her er det en stor fordel, at jeg skal være i Box7, hvor jeg både kan sparre med Charlotte og Mikal, mener Charlotte Løgtved Knudsen.

Charlotte Kamp Thuesen og Mikal Toft er de to indehavere af Box7.

Charlotte Løgtved Knudsen har i februar et opstartstilbud, hvor man både kan tilmelde sig solo eller duo. Et otte ugers forløb koster 4.000 kroner (solo), mens prisen for et duo-forløb er 6.400 kroner. Hun kan kontaktes på mail

Forløbet er inklusiv et målrettet træningsprogram, opdateret program hver fjerde uge, måling hver fjerde uge, kostdialog, en ugentlig træning, fri mail-korrespondance og fri sparring om træning og kost.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close