Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.05.2021 | Af: Peter Marquard

Ny Skoda kan køre på el hele vejen til Hamborg

Mandag har Uggerhøj danmarkspremiere på den nye Skoda Enyaq iV. Bilen er 100 procent el, og med en rækkevidde på 536 kilometer udmærker den sig ved, at man kan køre fra Frederikshavn til Hamborg på en opladning.

 

- Det er en bil, som vi glæder os til at præsentere. Der er ingen tvivl om, at elbiler er fremtiden. Bilen udleder 0,0 g pr. kilometer og er dermed CO2-neutral. De miljømæssige fordele ved elektrisk mobilitet er store. En nedsættelse af vores afhængighed af fossile brændstoffer og en samtidig mindre luftforurening, når vi kører. Desuden vil en større koncentration af elbiler også have en sidegevinst ved en markant lavere støjforurening, siger Brand Manager Brian Strøm fra Uggerhøj og Skoda.

Skoda Enyaq iV kan købes fra 319.995 kroner og fås i en standard model og en sportline udgave, ligesom det er muligt at vælge plusmodellen med ekstra udstyr.

- I plusmodellen er der blandt andet en varmepumpe, der sikrer længere rækkevidde ved lave temperaturer. Desuden er der lynopladning, så man kan lade på cirka 35 minutter. Udstyrslisten er lang, og man kan med ro i maven sætte sig ind i bilen, da den er proppet med sikkerhedssystemer. Samtidig er det en rummelig bil både i kabinen og i bagagerummet, som er på 585 liter, hvilket er meget for en elbil, fortæller Brian Strøm.

Skoda Enyaq iV leveres inklusiv et fem års service- og reparationsabonnement eller op til 100.000 kilometer. Desuden er der livsvarig vejhjælp og halvårlig grøn ejerafgift på 330 kroner.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close