Gå til hoved-indhold
14. september 2023 - kl. 00.09

Ny tradition for veterankøretøjer begynder lørdag på Skagen Strand Feriecenter

  • 1 af 4
  • 2 af 4
  • 3 af 4
  • 4 af 4
Af: Michael Frederiksen

Når man ejer et veterankøretøj, er en vigtig del af livet som entusiast at komme ud og vise det gamle køretøj frem. Derfor begynder en ny tradition i Nordjylland, når flotte køretøjer skal vises frem til på Skagen Strand Feriecenter.

I år får alle ejere af skønne veterankøretøjer en ekstra mulighed for at fremvise deres skønheder, når Skagen Strand Classic Motor Show for første gang afvikles lørdag 16. september. Her er alle nordjyske motorglade entusiaster velkomne til at vise køretøjerne frem og tage del i startskuddet til en ny tradition på stedet. Der er gratis adgang for både biler, ejere og publikum.

Bag udstillingen på Skagen Strand Feriecenter står motorevent-ekvilibristen Freddy Laursen, der er stolt og glad for at kunne invitere til træf.

- For os veteranbilsentusiaster handler det om at vise sit køretøj frem og at gøre det muligt for publikum at møde os og høre vores historier. Det handler om at vise folk, at os med hang til motorolie på fingrene og benzin i blodet ikke blot er en lille skare af underlige gamlinger, sære rigmænd eller motorbøller med alt for lidt at tage sig til. Vi er en flok meget forskellige mennesker, der har en glødende fælles interesse, nemlig gamle køretøjer, siger Freddy Laursen.

Han har tidligere arrangeret træf og udstillinger på borge, herregårde, slotte og i hovedstadens største forlystelseshave.

Nu er et nyt samarbejde påbegyndt, hvor gæster fra hele landet skal valfarte til toppen af Danmark for at mødes for at vise køretøjerne frem og få en ekstra hyggelig dag i skønne rammer.

For de gæster og udstillere, der ønsker at tilbringe en hyggelig aften i selskab med andre bilentusiaster eller måske en weekend på toppen af Danmark, er der mulighed for at leje feriehus på Skagen Strand med adgang til mange faciliteter.

Til træffet vil der være mulighed for at købe lidt godt til ganen, og der bliver også mulighed for at købe bilrelaterede varer og se på nyheder indenfor veteranbiler.

Med tiden er det ønsket for Freddy Laursen, at Skagen Strand Classic Motor Show hvert år skal på programmet, og gæster fra både Norge, Sverige og Tyskland skal mødes på tværs af landegrænserne.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...