Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.09.2019 | Af: Michael Frederiksen

Ny udendørs sportsplads fik navnet 'Hjemmebanen'

Se flere fotos under artiklen.
I dag blev Frederikshavn Gymnasiums nye udendørs sportsplads indviet og navngivet. Det skete som optakt til gymnasiets årlige idrætsdag.

 

Sportspladsen på hjørnet af Rimmens Alle og Barfredsvej fik navnet "Hjemmebanen". Der blev holdt taler af borgmester Birgit S. Hansen og konstitueret rektor Per Høberg.

"Blandede Bolsjer" sang for på Midsommervisen, mens bestyrelsesformand Gert Nygaard klippede den røde snor sammen  med elevrådsformanden.

Investeringen på godt en million kroner er ét af flere tiltag, der skal markedsføre Frederikshavn Gymnasium som et spændende og attraktivt sted.

"Hjemmebanen" består af et 200 kvadratmeter stort crossfitområde med plads til, at 30 elever kan være i gang på samme tid. Derudover er der en 100 meter løbebane, et beachområde, der kan huse fire beachvolley-baner eller en beachhåndboldbane, en lækker multibane samt et "pulsbjerg" til opvarmning.

Skanderborg-virksomheden Tress var hovedleverandør, men flere lokale virksomheder har været involveret i arbejdet med at anlægge den godt 3.000 kvadratmeter store sportsplads.

WGS i Frederikshavn leverede kunstgræs til den 40 x 20 meter store multibane. OPS i Frederikshavn har været leverandør til crossfitområdet, men gravearbejdet til beachvolleybanerne blev lavet af Lars B. Transport i Frederikshavn.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close