Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.01.2014 | Af: Kanal Frederikshavn

Nyårskoncert med Johnny Logan er totalt udsolgt

Sidste år var Birthe Kjær en af solisterne ved Nytårskoncerten, så det bliver andet år med masser af Grand Prix-toner. Foto: Helle Hornshøj
Det Musiske Hus i Frederikshavn melder om alt udsolgt til nytårskoncerten lørdag 25. januar med Prinsens Musikkorps, Johnny Logan og Trine Gadeberg.

 

- Vi er meget stolte over at kunne præsentere to solister af den kaliber til vores nytårskoncerter i 2014. Johnny Logan er en sanger i international topklasse og Trine Gadeberg er multitalent ud over det sædvanlige. De to sammen - i samme show og ved samme koncert - ja, det kan kun blive en fantastisk oplevelse, som vi glæder os til at præsentere for vores trofaste publikum, fortæller orkesterchef Henrik Thorngaard fra Prinsens Musikkorps.

Den irsk/australske sanger Johnny Logan tre gange vundet det internationale Melodi Grand Prix som sanger. I 1980 vandt han i Haag med melodien What's Another Year, og i 1987 vandt han i Bruxelles med nummeret Hold me now. I 1992 deltog han igen ved det internationale Melodi Grand Prix i Malmø, men denne gang som komponist med melodien Why Me. Den blev sunget til en førsteplads af Linda Martin, så der er ikke noget at sige til, at Johnny Logan bliver kaldt "Mr. Grand Prix". Han har sat sit store fingeraftryk på den internationale sangkonkurrence, og det kommer selvfølgelig også til at præge Prinsens Musikkorps' nytårskoncert.

Trine Gadeberg er kendt som en fabelagtig sanger og entertainer, og så har hun et humoristisk talent, som hun i de senere år har brugt i selskab med Sofie Lassen-Kahlke, Anne Louise Hassing og Kaya Brüel, når de har været på turne med showet "City Singler".

 

BillederTilføj billede


FOTO: Helle Hornshøj

 

Kommentarer

Del denne artikel

31-01 - Johnny Logan: Min 60 års fødselsdag...

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close