Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.07.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Nybagt student deltager i årets Tall Ships Races

For mange unge kan fremtiden, efter studenterhuen er sat på, være svær at overskue. For 19-årige Louise Anne-Sofie Jensen fra Frederikshavn håber hun at få afklaring ved at tage 14 dage ombord på et stort skib under dette års Tall Ships Races.

 

Knap var sidste studenterfest fejret, før 19-årige Louise Anne-Sofie Jensen fra Frederikshavn havde sat sig ind i en bus - på vej mod Antwerpen i Belgien, skriver TV2 Nord.

Og netop nu er hun ved at tage hele vejen tilbage igen - dog ombord på det store hollandske skib Eendracht.

- Det kunne være lidt sjovt at prøve det for at finde ud af, om det her siger mig noget. Jeg er typen, der gerne vil finde mit kald, og det jeg virkelig er god til, siger Louise Anne-Sofie Jensen til TV2 Nord.

Louise Anne-Sofie Jensen deltager i år i Tall Ships Races og skal derfor tilbringe de næste mange dage ombord på et skib med mennesker, hun ikke kender.

- Nu er slutningen på studentertiden nået, og det er så samtidig starten på, at jeg skal ud og stå på egne ben, så derfor kunne det her være en ny start for mig, siger hun.

Selvom Louise Anne-Sofie Jensen er taget alene afsted, er hun bestemt ikke den eneste fra Nordjylland, der påmønstrede et skib søndag eftermiddag.

For 100 unge nordjyder tog lørdag turen fra Aalborg til Antwerpen i bus for at være trainee på et af de mange deltagende skibe.

- Jeg er meget ambitiøs, og jeg har en bucketliste, hvor der står, at jeg i år ville prøve at rejse alene - at det så blev her på denne tur, er ret fedt, og det tvinger mig også til at snakke med de andre og møde nye mennesker, siger Louise Anne-Sofie Jensen.

Når hun kommer tilbage til Nordjylland igen, skal hun senere i august springe i faldskærm. At kaste sig ud i nye ting er da også noget, der driver hende. For hun har heller aldrig sejlet før.

- Der skal ske noget. De har sagt, at vi bliver udsat for lidt forskelligt vejr, så det skal nok blive spændende, siger hun og pointerer, at hun dog har et håb for turen. Og det er afklaring.

Inden afgang legede Louise Anne-Sofie Jensen både med tanker om at blive ambulanceredder eller maskinmester.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close