Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.01.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Nyt forårsprogram fyldt med varierede tilbud

Denne gang er det skuespiller Sofie Lassen-Kahlke, der pryder forsiden.
Bibliotekerne i Frederikshavn Kommune er åbne, og det nye forårsprogram er udkommet fyldt med et varieret udbud af gode tilbud til mange forskellige aldre og interesseområder. Billetsalget er i fuld gang, og mange har allerede været forbi deres lokale bibliotek for at få fingrene i et fysisk eksemplar af programmet.

 

To gange om året - i januar og august - er der en hel særlig forventningsfuld stemning hos personalet på bibliotekerne i Frederikshavn Kommune. Det er nemlig her, de nye programmer med arrangementer og tilbud udkommer. Torsdag 13. januar var det kasserne med forårets program for 2022, der blev åbnet og fordelt.

Denne gang er det skuespiller Sofie Lassen-Kahlke, der pryder forsiden, og her fremgår det også, at Frank "Bonderøven" Erichsen kommer på besøg. Bladrer du lidt videre i det farverige program, vil du helt sikkert finde noget af interesse.

To særlige temaer "Videnskabensår22" og "Familieliv" vil hen over foråret blandt andet gøre dig klogere på "Sandheden om sukker", menneskeskabte naturkatastrofer og, via gopler, finde ud af, om vi kan leve længere. Du kan også glæde dig til at møde Stephanie Siguenza fra Årgang 0 og livsstilsekspert Julia Lahme.

Derudover kan du for eksempel også møde sportsjournalist fra TV3 Sport Luna Christofi, vi skal på tur med DGIs Verdenshold og forfatter Erik Valeur kommer og fortælle om sin Brinch-trilogi.

Helt lokale emner kommer til at handle om kommunens geologi og natur, fyrtårne i Skagen og Frederikshavn Havns storhedstid som fiskerihavn, men vi skal også høre om de helt aktuelle planer for havnen.

I vinterferien går børnebiblioteket helt "knogle-amok" både videnskabeligt, kreativt og musisk, de kunstneriske sider bliver udfordret i blandt andet Kunstnerklubben, og så er der naturligvis de hyggelige forestillinger med børneteater.

- Vi håber, du har lyst til at bruge lidt tid på programmet, som også denne gang er forsynet med ekstra indhold om udvalgte arrangementer, lyder opfordringen fra biblioteket.

Du kan læse om en helt ny side af skuespiller Sofie Lassen-Kalke og komme helt tæt på udenrigskorrespondent og tv-vært Simi Jan.

Billetsalget godt i gang
Allerede den første dag var der samlet solgt 120 billetter til flere forskellige arrangementer, og det er positivt.

- Skyggerne fra COVID-19 slipper vi nok ikke helt for, og vi må endnu en gang tage forbehold for situationen med risiko for at skulle tilpasse forårets program til den aktuelle situation i samfundet, men vi vil alligevel tillade os at være fulde af optimisme og glæde os over, at det igen er lykkedes at få sammensat et varieret program, der henvender sig til mange forskellige aldre og interesseområder.

Det fysiske program kan du hente på ét af kommunens fem biblioteker, eller du kan vælge at se den digitale udgave på bibl.frederikshavn.dk.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Åse Bakland

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close