Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.05.2019 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Nye gardiner? Det er nemmere end du tror

Foråret er over os, og tiden er inde til at se på boligen med kritiske øjne, få gjort lidt forårsrent og frisket lidt op inde og ude, så du er klar til sommerfester og lange, lyse aftner på terrassen med en flaske vin. 

 

Du indser måske, at stuen trænger til nye gardiner, så du sætter dig med din tablet og surfer lidt rundt. Men det kan være svært at stole på farverne på skærmen, standardstørrelserne passer kun til halvdelen af dine vinduer, og du stoler måske heller ikke på dig selv i forhold til at måle korrekt op.

I stedet smutter du forbi gardinmanden efter arbejde tirsdag eftermiddag, kigger dig lidt omkring og får en god snak. Men matcher gardinstoffet mon sofaen? Og passer lamel-gardiner overhovedet ind? Der er også grænser for hvor mange stofprøver du føler, du kan tillade dig at bede om. Det kan hurtigt blive overvældende, og man kan blive fristet til helt at opgive projektet.

Men hvad gør man så?
Heldigvis er der i stedet services, hvor du bestiller en gardinbus, for eksempel gardinbussen-prisgaranti.dk. Gardinbussen kommer hjem til dig med vognen fuld af stofprøver, vareprøver og smarte løsninger. Med i bussen kommer en professionel gardinmand, som sammen med dig finder frem til den bedste løsning for dit hjem. Det er naturligvis gratis og uforpligtende at få besøg af gardinbussen.

Skulle du nu alligevel blive fristet og tage imod tilbuddet, så måler han ovenikøbet op, så du slipper for besværet og for usikkerheden omkring, om dine opmålinger nu også er rigtige. Også monteringen følger gratis med.

Og med Gardinbussens prisgaranti, som både matcher billigste pris på samme produkt, og giver 5% rabat oveni, går man ikke helt galt i byen. Det eneste du skal gøre, er at booke tiden, vælge gardinerne og nyde resultatet.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close