Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
31.03.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Nye kræfter hos Aalbæk gl. Kro & Badehotel

Nye, stærke kræfter indtræder i bestyrelsen hos Aalbæk gl. Kro & Badehotel. Bestyrelsen udvides med ny bestyrelsesformand samt tre nye bestyrelsesmedlemmer.

 

Målet er en ny strategisk retning for badehotellet. Karina Boldsen tiltræder som bestyrelsesformand, mens Bitten Bruun, Tue Svalholm Beck og John Guldhammer Olesen tiltræder som nye bestyrelsesmedlemmer.

Selvom Aalbæk gl. Kro & Badehotel har en stærk position i markedet, har man valgt at indføre en række nye tiltag samt en ny strategi med respekt for de nuværende værdier.

Karina Boldsen, der tiltræder som bestyrelsesformand, vil i samarbejde med Ulla Mosich få ansvaret for at sikre en ny strategisk retning. Hun er tidligere HR Director hos Vestas og HR Manager hos Danske Bank.

Hun har en mangeårig erfaring med bestyrelsesarbejde, og derfor bliver hendes ansvarsområde at sikre et værdiskabende bestyrelsesarbejde for badehotellet i Ålbæk. Der vil ydermere indføres flere nye eksterne samarbejder og aktiviteter samt ske en udvikling af hotellet og dets brand.

Karina Boldsen arbejder på nuværende tidspunkt i 18 bestyrelser fordelt i hele landet. Hun har hjerte i Skagen, hvor meget tid tilbringes med familie og venner. Hun har gennemført ni marathon og 50 halvmarathon.

Bitten Bruun har strategisk erfaring fra egen virksomhed samt fra virksomheder som Jysk, Stofa og GLS. Tue Svalholm Beck kommer med stor erfaring fra eget bureau, Campfire & Co., hvor han også er ejerleder.

Ydermere tiltræder John Guldhammer Olesen, som er salgs- og marketingmanager hos Hotel Viking Aqua Spa & Wellness. Han kommer fra en hotelfamilie og vil derfor kunne bidrage med en masse kompetencer og viden fra branchen.

Efter et tilfredsstillende 2020 - på trods af corona-krisen - står Aalbæk gl. Kro & Badehotel nu endnu stærkere og er rustet til et spændende og udfordrende 2021 med mange nye opgaver og tiltag.

Aalbæk gl. Kro & Badehotel ejes af Ulla Mosich, som har drevet badehotellet siden 1984. Hotellets historie er præget af lange stolte traditioner og er samtidig kendt for at yde god kundeservice. Hotellet er ydermere medlem af landets største hotelkæde for privatejede overnatningssteder, Small Danish Hotels.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close