Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.03.2021 | Af: Michael Frederiksen

Nye medarbejdere hos Turisthus Nord

Nicoline Gram (t.v.) og Caroline Redkjær Jensen er netop tiltrådt hos Turisthus Nord som henholdsvis digital redaktør og SoMe Manager.
Turisthus Nord har netop ansat to nye medarbejdere til at drifte og vedligeholde turistforeningens digitale kanaler i Frederikshavn Kommune.

 

Caroline Redkjær Jensen og Nicoline Gram er netop tiltrådt hos Turisthus Nord som henholdsvis SoMe Manager og digital redaktør.

Caroline Redkjær Jensen er ny SoMe Manager. Hun er skagbo og er vendt hjem til barndomsbyen efter nogle år i udlandet.

Nicoline Gram er ny digital redaktør og bosiddende i København, men også oprindeligt fra Skagen og besøger hyppigt området. Hun har tidligere erfaring fra både det online fagmedie Turisme.nu og fra Albatros Travel og får til opgave at skrive tekster og temaartikler om Turisthus Nords område og om virksomheder, produkter og tilbud, som skal generere trafik på de digitale kanaler.

Begge nye medarbejdere får til opgave at opdyrke og formidle de gode historier fra turismevirksomhederne på Toppen af Danmark.

- Det er med stor fornøjelse, at vi byder Nicoline og Caroline velkommen på holdet. Vi opruster markant på det digitale område for tiden, og det er afgørende både at udvikle og at vedligeholde og bygge videre på det solide grundlag, der allerede er lagt i form af en markant digital tilstedeværelse, siger turistchef René Zeeberg.

Caroline Redkjær og Nicoline Gram får snart selskab af endnu en ny kollega, da Turisthus Nord p.t. har endnu en stilling som Partner Manager og projektleder opslået.

Turisthus Nord har godt 300 medlemmer og klarer sig fra i år uden et kommunalt tilskud på over fem millioner kroner, som i stedet tilfalder Destination Nord.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close