Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.07.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Nye tal fra Nets: Mere festligt heroppe i uge 29

Så alt tyder på, at stemningen i uge 29 var lidt højere på toppen af Danmark end i resten af landet. Foto: Henning Larsen
Det er svært at sige uge 29 uden at sige Skagen, og nye tal fra Nets - der administrerer de danske kortbetalinger - indikerer da også, at der var en smule mere festligt i Frederikshavn Kommune end i resten af landet i uge 29.

 

Det anslås, at indbyggertallet i Skagen i uge 29 stiger fra 8.000 til 50.000, og der var også godt gang i kortbetalingerne i den pågældende uge.

I kategorien "barer og vinhandlere" steg forbruget i uge 29 set i forhold til uge 28 med hele 69,5 procent i Frederikshavn Kommune mod en tilbagegang på landsplan på 4,6 procent. Spisestederne oplevede en fremgang på 17,2 procent, mens det i hele landet blev til en tilbagegang på to procent.

Hos hotellerne i Frederikshavn Kommune var der også positive tegn at spore. På landsplan steg omsætningen på hotellerne med 1,5 procent, mens den i Frederikshavn Kommune steg med hele 10,6 procent.

Så alt tyder på, at stemningen i uge 29 var lidt højere på toppen af Danmark i det gode rosévejr end i resten af landet.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Henning Larsen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close