Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
30.03.2021 | Af: Peter Marquard

Nyholmstrand Sko har renoveret butikken

Onsdag 31. marts er der demodag i Nyholmstrand Sko med mærket New Feet.
Nyholmstrand Sko i Søndergade i Frederikshavn har benyttet den nyligt overståede nedlukning til at renovere butikken, hvilket er klaret samtidig med, at webshop og liveshopping er blevet passet.

 

- Facaden er blevet frisket op, og i butikken har vi renoveret og rokeret rundt. Kunderne har taget godt imod ændringerne. Vi har fået mere plads i butikken, og skoene præsenterer sig bedre. Samtidig er det blevet mere praktisk for mig og medarbejderne, da vi blandt andet har lavet et separat pakkerum, da vi også fungerer som ind- og udleveringssted for DAO og Bring, fortæller indehaver af Nyholmstrand Sko, Heidi Jensen.

Samtidig kan kunderne møde et nyt ansigt i butikken, da Louise Marckstrøm er blevet ansat.

- Vi har haft travlt med kunderne i butikken efter genåbningen. Samtidig er der øget efterspørgsel på webshop, liveshopping og ja-tak tilbud, så det er rart med et par ekstra hænder, smiler Heidi Jensen.

Onsdag 31. marts er der demodag i Nyholmstrand Sko med mærket New Feet, som er sko, der er ekstra velegnede til vanskelige fødder.

- Folk som er diabetikere, har ømme og brede fødder eller bruger indlæg, vil drage fordel af de komfortable sko fra New Feet, og i anledning af demodagen giver vi hele ugen 10 procent på sko fra New Feet, siger Heidi Jensen.

Næste demodag hos Nyholmstrand Sko er 8. april, hvor MBT kommer forbi.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close