Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.11.2022 | Af: Michael Frederiksen

Nyindviet bålhytte straks ramt af graffiti-hærværk

Bålhytten blev indviet i fredags og er nu allerede ramt af hærværk. Se flere fotos under artiklen.
I weekenden er der begået omfattende graffiti-hærværk mod Haldbjerg-Vangen Grundejerforenings helt nye bålhytte med shelter samt foreningens madpakkehus.

 

- Det er brandærgerligt. Vi har lige brugt 130.000 kroner på en ny bålhytte med shelter. Den blev indviet i fredags, og så sker det her allerede i weekenden, siger formand Mia Morsing, Haldbjerg-Vangen Grundejerforening.

Der er stort set lavet graffiti på alle flader, altså vægge, gulve og loft. Det gælder både bålhytte og madpakkehus. Der er ligeledes udøvet graffiti-hærværk mod et muldtoilet, borde-/bænkesæt, skabe og opslagstavle på pladsen.

Der er skrevet RXL og SBY på tingene. Flere steder er der også lavet et hagekors.

Ifølge Mia Morsing er det sket lørdag aften eller natten til søndag. Det blev opdaget søndag eftermiddag. Lørdag kl. 16.00 var der ikke sket noget.

- Jeg tror ikke, at det er lokale fra vores eget område. Mit bud er, at der er tale om unge mennesker fra andre byer. Vi har tidligere haft knallertspor på vores fodboldbane, men ellers har vi aldrig oplevet problemer af denne karakter, siger Mia Morsing.

Grundejerforeningen har anmeldt sagen til politiet og forsikringen.

- Vi har selvfølgelig en forsikring, men den dækker næppe denne form for hærværk, så derfor regner vi med, at vi selv må i gang med at slibe alle fladerne, så vi kan få graffitien væk, siger Mia Morsing.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close