Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
05.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Nyoprettet stilling på Nordjyllands Kystmuseum

Som led i implementeringen af Kystmuseets ambitiøse strategi er Jakob Stig Nielsen blevet ansat som ny udstillingstilrettelægger. Han har en fortid hos Skagens Kunstmuseer og Vendsyssel Kunstmuseum.

 

Jakob Stig Nielsen skal styrke det visuelle udtryk hos Nordjyllands Kystmuseum samt sætte retningen for digitaliseringen af Kystmuseets udstillinger i Skagen, Frederikshavn og Sæby.

Efter en veloverstået sensommer med masser af museumsgæster er tempoet og ambitionsniveauet fortsat højt hos Nordjyllands Kystmuseum. Her har man som led i implementeringen af Kystmuseets strategi 2020-2025 ansat Jakob Stig Nielsen fra 1. september som ny udstillingstilrettelægger.

Der er tale om en nyoprettet stilling, som skal styrke Kystmuseets visuelle udtryk samt sætte fart på digitaliseringen af museets udstillinger i Skagen, Frederikshavn og Sæby.

Jakob Stig Nielsen er oprindeligt uddannet kunsthistoriker fra Aarhus Universitet, og han har tidligere arbejdet med design og digital udvikling både som underviser og i reklamebranchen. Herudover har han været i museumsverdenen siden 2012, blandt andet hos Skagens Kunstmuseer og Vendsyssel Kunstmuseum, så det er nogle stærke kompetencer, som nu bringes i spil hos Nordjyllands Kystmuseum.

- Med Jakob med om bord på Kystmuseet har vi nu et særdeles stærkt hold, som kan sikre Kystmuseets fortsatte udvikling og vækst i de kommende år. Jakob er allerede godt i gang med en ny spændende udstilling på Kystmuseet Sæby, og den glæder vi os til at præsentere inden længe her i efteråret, udtaler direktør Henrik Gjøde Nielsen, Nordjyllands Kystmuseum.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close