Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.03.2021 | Af: Michael Frederiksen

Nyt boligområde ved Øster Dal Vej reduceres

Den øverste del af området ved Øster Dal Vej - i det mest kuperede terræn - fjernes fra planen.
Der bliver definitivt ikke et nyt boligområde ved Donbækvej i Frederikshavn, og to nye boligområder ved Øster Dal Vej i Frederikshavn og ved Kildevej i Sæby reduceres.

 

Det er der enighed om i Plan- og Miljøudvalget, som i går - efter næsten to timers orientering/debat - vedtog en ny temaplan for udpegning af byudviklingsområder i hele Frederikshavn Kommune.

- Der er tale om en plan, som rækker 12 år frem i tiden. Det var tæt på at være uoverskueligt. Næste gang er vi enige om, at vi bør dele arbejdet op i tre tempi, oplyser Peter Sørensen (V), formand for Plan- og Miljøudvalget.

Et område vest for Suderbovej i Frederikshavn fastholdes som offentligt område, som det er udlagt til i eksisterende kommuneplan. Dermed ændres området ikke til boligområde som foreslået.

- Det er her, at der kan bygges en campus, hvis det bliver aktuelt på et tidspunkt, oplyser Peter Sørensen.

Et erhvervsområde ved Østkystvejen i Sæby bliver også reduceret.

Efter afviklingen af den offentlige høring har Frederikshavn Kommune modtaget en henvendelse fra Leif Stiholt om et boligområde nord for Aalborgvej i Sæby. Han ejer ejendommen Aalborgvej 96 - tidligere Hedelund - sammen med sine to søskende, og de ønsker at anvende halvdelen af arealet til erhvervsformål, idet der er ønske om at etablere gartneri/planteskole på 10.000 kvadratmeter. Denne ansøgning kom dog for sent i forhold til temaplanen.

- Det er dog ikke sådan, at vi er bundet på hænder og fødder de næste 12 år. Man kan stadig godt søge om et nyt bolig- eller erhvervsprojekt, oplyser Peter Sørensen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close