Gå til hoved-indhold
21. august 2023 - kl. 16.08

Nyt initiativ i IF Skjold Sæby: Børne Fodbold Festival

  • 1 af 4
  • 2 af 4
  • 3 af 4
  • 4 af 4
Af: Michael Frederiksen

Sparekassen Danmark Arena danner på lørdag 26. august ramme om et helt nyt IF Skjold Sæby-initiativ. Omdrejningspunktet for IF Skjold Børne Fodbold Festival er det traditionsrige cykelsponsorløb, som fodboldklubben igennem de seneste seks år har afviklet med stor succes.

I år bliver der så allerede fra kl. 9.00 "bygget" et væld af aktiviteter på sponsorløbet.

- IF Skjolds Venner brygger kaffe fra morgenstunden, og rundstykkerne fra Håndværksbageren er klar til at blive serveret til alle, der har lyst til at nyde morgenmaden under åben himmel. Vi har nemlig bestilt godt vejr, fortæller formand Flemming Thingbak, IF Skjold Sæby.

Omkring 500 børn og unge fra hele Nordjylland kommer til Sæby.

- Det er glædeligt, at så mange har takket ja til at komme på vores dejlige anlæg og spille fodboldkampe. Alle baner kommer i brug, så man vil opleve et totalt fyldt Sparekassen Danmark Arena, lover formanden.

Forældre vil med garanti, i stort omfang, tage med børnene til Sæby, og mon ikke også flere bedsteforældre har lyst til at tage en tur til Sæby og bakke børnebørnene op?

Et lille regnestykke i IF Skjolds bestyrelse resulterede i, at flere parkeringspladser omkring fodboldanlægget måtte i brug.

- Vi kan jo hurtigt komme op på 200-300 biler med børn, trænere, forældre og bedster, så heldigvis har vi fået mulighed for at benytte parkeringspladser på Sæby Syd-skolen, Børnehaven Brolæggervej og Sæby Varmeværk har endda også stillet deres parkeringspladser til rådighed, oplyser Flemming Thingbak.

Udover fodbolden bliver der mange andre ting at se og opleve til Børne Fodbold Festivalen.

Kl. 10.00 kommer veteranknallertklubben forbi og udstiller deres fine 2-hjulede køretøjer, men ikke nok med det, der lander også flotte veteranbiler kl. 10.00.

Uggerhøj udstiller el-biler og Nordjyllands Politi kommer forbi og viser børn og andre interesserede politibiler frem.

Fortuna Hjørring stiller op med flere spillere, som laver træning med de unge mennesker. og AaB-maskotten Theodor vil også være på besøg hele dagen. Han er jo blandt andet kendt for at slå vejrmøller, når AaB scorer mål på hjemmebane.

DJ James har sat det store anlæg op og vil sørge for masser af god musik hele dagen.

IF Skjolds Venner sponsorerer kaffe og rundstykker, men har også sørget for, at der er flotte medaljer til alle 500 børn samt smarte svedbånd.

IF Skjolds venner er IF Skjolds støtteforening, og de afvikler hele dagen amerikansk Lotteri med masser af fine præmier.

Over middag begynder man så forberedelserne til det store cykelsponsorløb, hvor Mette Hardam, Ib Pedersen, Rune Dam Dyhr, Torben Schioldan, Lars Høst, John Sørensen, Per Hegaard, Morten Vestergaard, Morten W. Stausgaard, Jacob Thomsen og Jette Bjerregaard skal træde i pedalerne og køre så mange penge ind til ungdomsarbejdet i IF Skjold Sæby som overhovedet muligt.

- Der skal forbrændes kalorier. Flere sponsorer betaler i forhold til, hvor mange kalorier den enkelte rytter forbrænder, så kom gerne og hep på de 11 gæve ryttere, lyder opfordringen fra formanden.

Når cykelløbet er overstået, og de indkørte kroner er talt sammen, skal man holde øje oppe i luften.

Nordjyske Faldskærmsklub vil fra kl. ca. 15.30 lave opvisning over Sparekassen Danmark Arena. Hele fem personer vil springe ud fra flyveren og slå faldskærmen ud og lande på bane 1, hvor IF Skjolds førstehold i serie 1 skal spille kamp i mod RKG Fodbold. Der er kampstart kl. 16.00, og Nordjysk Faldskærmsklub har lovet, at bolden leveres fra luften til midtercirklen.

- Alt i alt er der lagt op til en kæmpe festdag hos IF Skjold Sæby. Der er som altid gratis entre hele dagen, siger Flemming Thingbak.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...