Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.11.2020 | Af: Michael Frederiksen

Nyt tilbud på Hjørringvej: The Sports Lounge

Se flere fotos under artiklen.
The Sports Lounge på Hjørringvej 163A i Frederikshavn har det lidt ældre publikum som sin målgruppe, og derfor har indehaver Lenni Grøn valgt at indrette stedet som en hyggelig stue med brune rokoko-møbler. Det er sporten og ikke alkohol, der er omdrejningspunktet.

 

The Sports Lounge åbnede kort inden, at Frederikshavn Kommune og seks andre nordjyske kommer blev ramt af skærpede corona-restriktioner. Lenni Grøn er derfor glad for, at nedlukningen trods alt blev kortvarig.

The Sports Lounge er at sammenligne med en sportsbar, hvor folk kan mødes og hygge sig, mens de ser livesport på storskærm. Naturligvis er det også muligt at spille og livebette, mens man er i The Sports Lounge.

- I første omgang var det ikke meningen, at vi skulle have spillemaskiner, men nu får vi alligevel et særskilt rum med syv spillemaskiner, fortæller Lenni Grøn.

The Sports Lounge viser livesport på en 100" storskærm. Derudover findes der tre mindre skærme i baren. Dagens program offentliggøres på Facebook. Her går Lenni Grøn i en lidt anden retning end andre sportsbarer, som satser meget på fodbold, især Champions League og Premier League.

- Alle viser fodbold. Vi har mere fokus på blandt andet Formel 1, amerikansk fodbold og e-sport. Jeg er selv en gammel computernørd, og e-sport er kæmpe stort, og det bliver kun større. Jeg kender mange, som sidder sammen derhjemme og ser Counter-Strike, FIFA med mere. Dem vil vi gerne samle. Man skal bestemt ikke undervurdere e-sport, fastslår Lenni Grøn.

Han håber også, at The Sports Lounge på sigt bliver et populært samlingssted for Formel 1-fans.

- Det giver en god stemning, når Formel 1-nørderne mødes, ser løb direkte og snakker om alt muligt, siger Lenni Grøn.

The Sports Lounge er rykket ind i de lokaler, som BStrong 9900 og Hjardemaal Rideudstyr tidligere har ligget i. Bygningen er dog nok mest kendt som tidligere hjemsted for BG Bank.

Placeringen uden for bymidten ser Lenni Grøn flere fordele ved.

- Ja, vi er langt fra gågaden, men der bor også mennesker i denne del af byen, og det er nemt at køre hertil. Den gode infrastruktur gør, at jeg håber, vi kan tiltrække folk fra de mindre byer omkring Frederikshavn, siger Lenni Grøn.

The Sports Lounge har alle dage åbent fra kl. 10-22, men det er udelukkende COVID-19, som gør, at gæsterne må forlade stedet allerede kl. 22.00. I aftes betød det for eksempel, at The Sports Lounge kun viste første halvleg af Champions League-kampen mellem Ajax og FC Midtjylland.

Ambitionen er, at The Sports Lounge også viser bokse- og MMA-kampe om natten, ligesom Lenni Grøn satser på at skabe en hyggelig ramme til Super Bowl, sæsonfinalen i i USA amerikansk fodbold.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close