Gå til hoved-indhold
23. marts 2024 - kl. 10.03

Nyt tilbud til ordblinde i Frederikshavn og omegn

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

HF&VUC NORD åbner som noget nyt gratis ordblinde-caféer med fokus på at gøre hverdagen lettere for folk med ordblindhed. Her får deltagerne råd og vejledning om værktøjer designet til at gøre hverdagen lettere for folk med læse- og skrivevanskeligheder. 

Til ordblinde-caféerne kan deltagerne få hjælp og vejledning, og samtidig sørger HF&VUC NORD for at holde dem opdateret om IT-hjælpemidler, der kan gøre hverdagen som ordblind lettere.

Ordblinde-caféerne er åbne for alle, og tilbuddet er gratis og uforpligtende.

Udover at få praktisk hjælp og vejledning kan besøgende også blive testet for ordblindhed og få rådgivning om, hvordan de bedst håndterer deres hverdag som ordblind.

Ved at tilbyde rådgivning i hjælpemidler og professionel vejledning håber HF&VUC NORD at gøre en positiv forskel for personer med ordblindhed.

- Ordblindhed skal ikke være en hæmsko i hverdagen. Derfor har vi lavet de her ordblinde-caféer, så folk med læse- og stavebesvær kan få råd og vejledning samt større kendskab til de muligheder, der er for hjælpemidler, som kan lette hverdagen, fortæller Kate Gram, underviser på ordblinde-café.

Du kan besøge ordblinde-caféen i Frederikshavn hver onsdag fra kl. 16.00-18.00 på HF&VUC NORD på Kærvej 3, lige ved siden af Frederikshavn Gymnasium.

Tilmelding er ikke nødvendigt.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...